Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Шапка-шолом Beezy зима для хлопчика 2002-09-22 Миша нар. 1 (47-49 см)

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologically Friendly. Окружність голови: 53. Колір: Помаранчевий

Чудова шапка! Вушка закриті, шия закрита, ідеально на холодну зиму. На об'єм голови 49 см сів ідеально розмір 50-53 см.

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologically Friendly. Окружність голови: 58. Колір: Яскравий бузковий рожевий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

На морозну або сиру холодну погоду

Переваги:
    Тепла, якісна класно а вушка і шию
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Валентина Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologically Friendly. Окружність голови: 46. Колір: Морська хвиля

Дуже якісна та тепла шапка, тепло в груди та плечі , добре захищено вушка та шию. Шапочкою задоволенні

• Продавець  Ecologically Friendly

Дякуємо за покупку в нашому магазині! Ми дуже цінуємо Вашу довіру! Сподіваємося бачити Вас знову серед наших постійних клієнтів!

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologically Friendly. Окружність голови: 53. Колір: Морська хвиля

Шикарна шапка, дуже мила на вигляд і якість на хорошому рівні

Переваги:
    Чудовий дизайн, відповідає розміру і тепленька
    • Продавець  Ecologically Friendly

• Харькова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologically Friendly. Окружність голови: 56. Колір: Морська хвиля

Тепла,чудова шапка

• Наталия Ф***

Хорошая,теплая шапочка.

Переваги:
    Размер соответствует,качественные материалы.
  • Наталья Р***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Классная зимняя шапочка , удобная, тёплая!)
    Качество на высоте!)

Переваги:
    Качество, цена
    Недоліки:
    Не нашли
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Продавець  Ecologically Friendly

Доброго дня, носіть із задоволенням, дякуємо за покупку)