Відгуки покупців про Ремінець металевий MiJobs Milanese Loop Magnet clasp для браслета Xiaomi Mi Band 3/4/5/6 Gold (mrk2521)

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 4 відгуки
  • Інга К***
    Відгук від покупця. Продавець: mrk.store. Колір: Gold Rose

Все добре але краї чіпляються за одяг, що не зовсім приємно, бо опісля є затяжки

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: mrk.store. Колір: Black

Ремінець регулюється в широкому діапазоні. Зручний і вигляд має пристойний, в цілому рекомендую!

Переваги:
    Недорогий, але досить якісний
    Недоліки:
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: mrk.store. Колір: Silver

Класний ремінець. Виглядає стильно, завдяки ущільнювачу мій старенький Mi Band 4 чудово сів
    Магнітне кріплення дозволяє легко регулювати однією рукою, і не сповзає під власною вагою браслета та русі.

Переваги:
    В комплекті 4 ущільнювачі, ущільнювач не видно при кріпленні, але тримає браслет надійно
    Магнітне кріплення не сповзає, досить сильний магніт
    • Продавець  mrk.store

Щиро вдячні за Ваш інформативний, приємний відгук та за Ваше фото! Раді, що Вам все сподобалось і будемо раді Вам знову!

• Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: mrk.store. Колір: Black

Гарний, легкий браслет на магнітному кріпленні. Виглядає доволі естетично, і регулюється навіть у міліметрах. Дуже задоволений. Окремо про продавця. Продавець ввічливий, ненав'язливо запропонував купити ще звичайний силіконовий браслет за копійки. Як для запасного - гарний варіант у 30-ти кольорах. За покупку у 300 грн відчув себе ніби авто купляю Сервіс на відмінно.