Відгуки покупців про Крісло офісне на колесах Bonro B048 жовте

Оцінка користувачів 3.86/5
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний

Ітак, вирішив написати відгук після 15 місяців експлуатації даного крісла. При моїй вазі 125 кг за цей час з негативного з деяких коліс злізло резинове покриття, з'явилося лущення покриття крісла на краю (під стегновими м'язами) і сьогодні в хрестовини відламалася одна ножка.
    Чи пораджу я це крісло? Так, бо з такою вагою я ламав значно дорожчі крісла. А якщо вважати, що воно з дешевого цінового сегменту, то це - відмінний результат. Тепер шукатиму хрестовину:). Це - дешева робоча конячка і свої функції воно виконує.
    P.S. Хрестовину я зламав вперше в житті. Як правило, ламався згиб.

• Андрій Д***

Вибачаюсь, цікавить як це крісло для спини, чи зручно сидіти якщо є проблеми із попереком? Дякую за відповідь!

• Євгеній М***

Андрій Д*** в мене з спиною все ок, тому трохи важко відповісти на Ваше питання. Тут потрібно зважати, що в цій моделі не міняється кут між сидінням і спинкою. А це може бути суттєвим мінусом для Вас. Мабуть, на Вашому місці я б шукав модель з можливістю зміни кута нахилу спинки і з подушечками в поперекову область спинки, які допоможуть краще відтворити природні згиби хребта.

• Зубарев Д***

топ за свои деньги

Переваги:
    приехал на следующий день после заказа, состояние идеальное, все гайки и запчасти на месте
    Недоліки:
    не совпадал вход для болта при креплении подлокотника и низа кресла, но с помощью молотка и удара под нужным углом собрать получилось)
  • Євгеній М***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний

Крісло отримав менше, ніж на 2 доби з моменту замовлення. Тут все швидко і якісно. Комплектація повна, до зовнішнього вигляду питань немає. З самим складанням виникла невелика проблема неспівпадання отвору правого підлокотника з основою крісла, але в кінці-кінців скласти вдалося. Якийсь азіатський бро трохи косанув при виробництві, видно. Крісло вибиралося з параметру ваги, так як важу я 110+ кг. Поки ніби норм, а далі буде видно.

Переваги:
    Поки все ок.
    Недоліки:
    Не співпадали отвори правого підлокотника з основою крісла.
    • Продавець  BoBko

Добрий день. Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням

• Анатолий О***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний

Замовляв крісло в подарук, прислали без одної запчастини, потім швидко виправились, я задоволений!

Переваги:
    Швидко зв'язались!
  • Анатолий О***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний

Не вистачає запчастини, яка регулює сидіння крісла і служить для кріплення крісла з підставкою. Це запчастина Н

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Червоний + Чорний

Крісло класне

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний

не відповідає характеристикам,висота менша, сидіння менше

Недоліки:
    не відповідає заявленим характеристикам