Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Корм BonaCibo Puppy Lamb & Rice сухий з ягнятиною для щенят 3 кг

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Відгуки про товар продавця ZooWorld
  • Виталий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Ніби їсть...

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Корм супер

Переваги:
    Якість
    • Продавець  AMZip Care

Щиро вдячні за ваш відгук!

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Заказываю второй раз для самоеда 5 месяцев. Вроде подходит, шерсть не розовеет в отличии как от курицы. Псюше нравится, точит с удовольствием.

Переваги:
    Кусочки не очень мелкие (1×1 см), удобно для обучения и кормить на прогулке.
    Недоліки:
    Жирный, пачкает руки
  • Тарас Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Жахливий корм, мого французького бульдога обсипало з лап до голови. Не рокемендую!

Переваги:
    Недоліки:
    Алергічна реакція
  • Єгор Ш***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Саме сухий корм мої цуцики чомусь більше полюбляють. Тому купую їм такою великою упаковкою.
    Склад продукту хороший, корисний. Корм виготовлений з якісної продукції. Тому я впевнений, що ніякої шкоди не несе.

• Влада С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Отличный корм для щенят. Им важно хорошо питаться, так как их организм активно растёт и розвивається. Заметила, что в корме много полезных элементов.