Відгуки покупців про Корм BonaCibo Puppy Lamb & Rice сухий з ягнятиною для щенят 15 кг
Код : 415295331
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Ніби їсть...
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Корм супер
- Продавець AMZip Care
Щиро вдячні за ваш відгук!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Заказываю второй раз для самоеда 5 месяцев. Вроде подходит, шерсть не розовеет в отличии как от курицы. Псюше нравится, точит с удовольствием.
- Переваги:
- Кусочки не очень мелкие (1×1 см), удобно для обучения и кормить на прогулке.
- Недоліки:
- Жирный, пачкает руки
- Тарас Г***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Жахливий корм, мого французького бульдога обсипало з лап до голови. Не рокемендую!
- Переваги:
- Недоліки:
- Алергічна реакція
- Єгор Ш***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Саме сухий корм мої цуцики чомусь більше полюбляють. Тому купую їм такою великою упаковкою.
Склад продукту хороший, корисний. Корм виготовлений з якісної продукції. Тому я впевнений, що ніякої шкоди не несе. - Влада С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Отличный корм для щенят. Им важно хорошо питаться, так как их организм активно растёт и розвивається. Заметила, что в корме много полезных элементов.
Відгуки про товар продавця ZooWorld
Відгуки про товар у інших продавців