- AI аналіз відгуків320 відгуків: позитивних 62%, нейтральних 13%, негативних 25%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Швидку зарядку не підтримує
- Переваги:
- За свої кошти можливо і не поганий варіант
- Недоліки:
- Швидку зарядку не підтримуєКоличество символов: 27
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Вадим! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Григорий Н***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Зарядка реально шустра и кабель крепкий, не рвется. Устройство быстро оживляет телефон, кайфую от такой скорости!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Григорій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Дуже якісна зарядка. Замовила ще одну
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Тетяна! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Вика М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Швидко заряджає, підійшла до айпада.
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Недоліки:
- ——-
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Вікторія! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Замовила 1 ну , другий вийшов за пів ціни! Все супер. Працює, заряджає! Якщо у вас 3 дітей як у мене , рекомендую ховати свій кабель і блочок
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Інна! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Айтен Р***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Все супер! Доставили швидко, усе було якісно запаковано. Заряджається дуже швидко та працює без нарікань. Повністю відповідає опису й однозначно коштує своїх грошей. Залишилася задоволена покупкою, рекомендую!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Айтен! Щиро дякуємо за відгук та рекомендації. Завжди Вам раді!
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Зарядка гарно працює
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Тетяна! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Карина М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Комплект заряджає пристрій швидко і без перегріву, кабель міцний. Відчувається якість і продуманий дизайн, рекомендую для повсякденного використання.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Карина! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Зарядил за ночь 10%, не рекомендую!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Валерій! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з зарядним пристроєм. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Елеонора Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Комплект працює стабільно і заряджає пристрої швидко.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Елеонора! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Лев І***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Зарядка реально шустра, даже успеваю передумать, чем телефон догружается. Кабель крепкий, не как те у которых через месяц нос гонять приходится. Рекомендую тем, кто не любит ждать.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Лев! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Замовила одразу 2 зарядки) За таку ціну дуже гарно функціонують, виконують своє завдання.
- Переваги:
- Низька ціна, відповідність інформації, швидка доставка
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Валерія! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Все працює, заряджає швидко
- Переваги:
- За свої гроші гарний варіант
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
Все працює. Заряджає швидко. За свої гроші гарний варіант.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Алиса С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Зарядка летить як ракета, кайфую користуватись!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Аліса! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Зарядка быстрая, кабель не путается — комфортно.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Андрій! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Заряджає швидко і без зайвих заморочок.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Сергій! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Все добре
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Андрій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Заряджає, все ідеально
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Артем! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Швидка доставка, все працює .
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олексій! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
Блок живлення не заряджає телефон, я навіть спробував іншим кабелем, але відсоток заряду стояв на місці
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з адаптером. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Адаптер не заряджає . Обіцяли відправити новий і тиша.
- Переваги:
- Шнур робочий
- Недоліки:
- Адаптер не заряджає телефон
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Павло! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація.
Якщо адаптер не заряджає пристрій, це може свідчити про заводський дефект або несправність, тому товар потребує перевірки. Також перепрошуємо, якщо обіцяна заміна ще не була відправлена.
- Альберт Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Заряджає швидко, кабель міцний, адаптер не гріється. Всього підключив і можна спокійно користуватись без переживань, що телефон довго буде заряджатись.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Альберт! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все чудово працює!Ціна, якість
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Сергій! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Товар прийшов швидко,заряджає добре,мене все задовольняє.
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Наталія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все добре
- Продавець KayDzen
Вітаємо, В'ячеслав! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Никита Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Всё круто, заряжает быстро
- Переваги:
- Быстро заряжает
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Микита! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все сподобалося
- Переваги:
- Все подобається
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Максим! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Комплект дуже не якісний!Заряджає через раз. Треба постійно перевіряти чи йде зарядка, якщо ні перевертати штекер. Не рекомендую!!!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Руслан! Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що у Вас виникли труднощі під час використання комплекту. Така робота кабелю не є нормальною. Причиною може бути несправність кабелю, роз'єму або особливості контакту штекера з пристроєм.
Для вирішення ситуації рекомендуємо звернутися до нас для перевірки товару.
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Товар чудовий, швидка зарядка працює
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Марія! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Чудово
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Сергій! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Товар дешевий але працюе доволі добре
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Владислав! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Леусенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Якість відповідає ціні. Працює нормально, хоча конектор в телефоні гріється на початку зарядки, далі норм.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Юрій! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Лілія Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все відмінно!
Дякую!- Продавець KayDzen
Вітаємо, Лілія! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Павло О***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все працює, гарна ціна, підійшла для Порту лайтнінг, кабель глянцевий але за цю ціну топ, блочок трохи теплий без перегріву
- Переваги:
- Не гріється
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Павло! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Михайло Н***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
- Переваги:
- Четко
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Михайло! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!