- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 250. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Смачно
- Переваги:
- Упаковка,доставка
- Продавець MAXIRA
Дякуємо за відгук!
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500. Упаковка: Паперовий пакет
Продукт хорошої якості.
- Переваги:
- Гарно запакований, відправлений вчасно.
- Продавець НАТАЛ
Оксана, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500. Упаковка: Паперовий пакет
Смачний. Рекомендую
- Продавець НАТАЛ
Ольга, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Healthy Snacks. Загальна вага: 300. Упаковка: Вакуумна упаковка
Взяла на пробу 300 гр. Дуже сподобалось, в прикуску до не солодкого чаю - дуже смачно. Але людям, які не люблять солодке, може не сподобатись.
- Переваги:
- Цікаве поєднання солодкого та гострого
- Недоліки:
- На мій смак недоліків немає
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 250. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Отличный
Дякуємо за відгук !
Звертайтесь)
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 250. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Продуктом дуже задоволені. Ціна значно менша, ніж у супермаркетах. Можна обрати різну фасовку. Доставка у пункт самовивозу Розетки.
- Переваги:
- Хороша якість. Ціна.
- Недоліки:
- Не вдалося замовити разом із солодощами (бо ті доставляють лише Новою поштою).
- Продавець MAXIRA
Дякуємо за високу оцінку та позитивний відгук! Щодо можливості замовлення разом із солодощами, які ви обирали, – ми вже опрацювали це питання і подали запит до Rozetka. Протягом 1-2 днів ситуація буде вирішена. Дякуємо, за ваше замовлення та зворотний зв’язок!
Будемо Вам раді знову !
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Замовленням задоволені. Хороший продукт. Зручна доставка у Розетку.
- Продавець MAXIRA
"Дякуємо, що обрали нас! Радий чути, що вам усе сподобалося. Чекаємо на ваші нові замовлення!"
- Мария Ф***Відгук від покупця. Продавець: Корисності від Бузі. Загальна вага: 1000. Упаковка: Дой-пак
Замовила 3 раз і фасування 1 кг( минулі замовлення 2* 0,5 кг)
Якість зовсім інша! Смак не подобається зовсім! Присутні дольки темного не якісного товару
Розчарована- Продавець Корисності від Бузі
Шкода, що у вас залишилось не приємне враження.
Трреба враховувати багато факорів, що можуть впливати на колір.
Існує бігато сотрів імбиря в яких корінь може відрізнятись за кольором. Деякі мають більш світлий колір, а інші більш темніший.
Також на колір можуть впливати вік рослини, у молодих рослин може бути світліший колір ніж у більш зрілих.
Методи сушіння також відрізняються.Наприклад при сушінні на сонці колір буде більш темнй ніж при сшці у тіні, а також при сушці у промислових сушках.
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Смачний імбир, рекомендую, особливо у холодну пору року.
- Продавець MAXIRA
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що вам сподобався імбир. Він справді ідеально підходить для зігрівання у холодну пору року. Бажаємо вам тепла та затишку, звертайтеся ще!
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000. Упаковка: Паперовий пакет
Все быстро и оформили. Вкусный имбирь
- Продавець НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Healthy Snacks. Загальна вага: 300. Упаковка: Вакуумна упаковка
Смачно. Корисно! Отримал те, що очикувала!