- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
- Іванна П***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Покупкою задоволена , неймовірно гарна тюль.
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Тюль супер, ціна супер, продавець супер. Я помилася в оформленні замовлення, продавець відреагував миттєво і вирішив проблему, за що йому дуууууже вдячна.
Рекомендую- Переваги:
- Якість, ціна, зворотній зв'язок
- Недоліки:
- Ніяких
- Замінська Н***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Чудовий тюль. Дякую.
- Переваги:
- Важкий, натуральний
- Недоліки:
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Гарна якість, акуратно пошито. Відправили швидко. Продавець дуже відповідальний, рекомендую.
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Тюль гарної якості. Дуже дякую за оперативність
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Тюль красива.Доставка швидка.Дякую
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Все дуже сподобалось! Тісьма прошита рівно та якісно!
- Переваги:
- Все відповідає опису
- Недоліки:
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
якість чудова, після стірки також мала гарний стан
- Переваги:
- Швидка доставка, чудова якість
- Недоліки:
Якість чудова, пошив рівний. В цілому дуже подобається
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Тюль відповідає свої ціні, як би не затяжка то взагалі б оцінку 5 поставила
- Переваги:
- Недоліки:
- На одній фіранці була затяжка
- Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: Майстриня Лара. Кількість: 1. Колір: Білий
Все добре. Розмір відповідає заявленому, тесьма прострочена рівно і надійно.