- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Супер!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
1шт не хватает(((заказала 100шт на 2карниза
- Переваги:
- Заказала 100шт.Всё пришло вовремя
- Продавець StarLight
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Ідеально підійшли на металевий карниз
- Переваги:
- Все підійшло
- Недоліки:
- Никита П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гачки прозорі, а не БІЛІ!
- Наталья Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
ДЯКУЮ ЩІРО...
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гачки нормальної якості, рекомендую
- Переваги:
- Міцні
- Недоліки:
- Не знайшов)
- Продавець StarLight
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Норм крючки
- Наталя Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Добре, але 98 штук
- Олександра Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Якісні. Підійшли ідеально.
- Продавець StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний сервіс та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Хорошие крючки, идеально подошли. Качество топ, спасибо!