Відгуки покупців про Гачки для алюмінієвого карнизу 50шт для штор та гардин BRS White
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гачки підійшли, продавець хороший!
- Садовский М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Идеально подошли к корнизу. Хорошее качество за хорошую цену.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- ненашел
- Продавець StarLight
- Татяна К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Швидка відправка. Гарні гачки , без браку.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудові! Головне миттєва безкоштовна доставка.
- Переваги:
- Миттєва доставка. Якісні.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець StarLight
- СлавікВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудові гачки
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Всё ок.
- Переваги:
- Хорошие
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Суперові
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Сколько заказывала крючков: то дороже то дешевле. Приходили совсем не то что на картинке. А во втором случае вообще были пересохшие и рассыпались в руках. Но этот отправитель супер, доставили все быстро, крючки классные. Ровное количество в упаковке. Я довольна занавесочки висят и меня радуют. Спасибо Вам большое
- Марія О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар не відповідає дійсності . Прийшли інші гачки які не підходять для нашого карнизу. Хочу повернення
- СтаниславВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Визуально норм, но на 2-ва крючка было меньше. Минус *
- Продавець StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Щодо кількості, то вибачаємось за незручності. Інформація буде нами перевірена та проблема буде усунена.
- Ганна Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Міцні, 50 штук ідеально вистачило на штору довжиною 4 метри, вішали на стіну 3 метри. За описом все збіглося. Відправили швидко.
- Переваги:
- Міцні, без єдиного браку.
- Продавець StarLight
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудові якісні гачки. Нам підходять.
- Продавець StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний сервіс та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Потеряли крючки с комплекта штор и решили найти какие-то подходящие, наткнулись на этот товар и не прогадали. Крючки идеально подошли как по цвету так и по размеру!