- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Розмір: 140x75
Зручна, як для сну, так і просто полежати за книжкою в кроваті.
- Переваги:
- Комфортна
- Продавець SONMIR_homes
Вітаємо.
Дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що вам зручно користуватися виробом.
З повагою,
Команда SONMIR_homes
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Розмір: 140x75
Купувала дитині, вона в захваті. Спати дуже зручно Планую і собі придбати таку.
Порада: Одразу замовляйте і додаткову наволочку.- Переваги:
- Якісна, комфортна, зручна подушкаю Не лише для вагітних.
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець SONMIR_homes
Вітаємо!
Щиро дякуємо вам за такий приємний та змістовний відгук!
Дуже раді, що подушка сподобалася дитині та виявилася настільки зручною.
Нехай користування приносить лише комфорт і гарний сон.
Будемо раді бачити вас знову!
- Валерія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Обожнюю свою подушку, дуже зручна
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що подушка для вагітних і відпочинку MirSon Satin Stripe №8027 (U-подібна, Light Gray) стала для вас зручною й улюбленою
Ваш комфорт — наш пріоритет!
Бажаємо вам тільки приємного відпочинку та здорового сну
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Чудова річ. інколи навіть я сплю в цій подушці) зручно, комфортно.
- Переваги:
- зручність
- Недоліки:
- нема
- АннаПродавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Долго выбирала подушку из данной категории и остановилась на этой, полагая, что цена соответствует качеству, но это совершенно не так. Во-первых, она совершенно не удобная, жесткая, высокая, вынула какую-то часть наполнителя, но это не спасло, во-вторых, качество пошива оставляет желать лучшего, самая дешевая молния и шов просто расходится уже. Фото прилагаю, сделаны в первый день покупки.Совсем не стоит своих денег( Бесполезная покупка.
Покупала не здесь, в фирменном магазине производителя.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!