- AI аналіз відгуків337 відгуків: позитивний — 77%, нейтральний — 10%, негативний — 13%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Использую 6 месяцев, заряжаю телефон, планшет, паверы. Без нареканий.
- Переваги:
- Быстрая зарядка.
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Шилин Я***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Безумно рад покупке!
Телефон заряжается довольно шустро, хватило меньше 1 часа с 0-100%.
Блок не нагревается, телефон тоже.
Рекомендую.- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Станислав Ц***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Товар соответствует заявленным характеристикам
- Переваги:
- На вид оригинальный
- Недоліки:
- Пока не нашёл
- Продавець My Yellow
Благодарим за покупку и отзыв ! С уважением магазин My-Yellow !
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Дуже класний блок живлення!Рекомендую!
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- НАТАЛІЯ К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Класна зарядка
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Товар підлягає опису. Все заряджає дуже швидко та без проблем. Пластик не смердить. Доставка швидка
- Переваги:
- Швидко заряджає, не смердить пластик
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Заряджає швидко
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Поліна Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
хороша зарядка, виконує всі свої функції справно. доставили швидко
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Роксолана І***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Для порівняння маю швидкісний блок за 700+ грн і поки різниці не бачу,
Правда шнур що йде в комплекті не використовую- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- За місяць користування не виявлено
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
зарядка класна, заряджає чудово
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Все чудово, якість хороша, рекомендую)
- Переваги:
- Швидко заряджає, блочок та телефон не нагріваються, жодних нарікань
- Недоліки:
- Наразі немає
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Оксана Ц***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Товар підійшов, заряджає швидко, доставка вчасна, дякую.
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Крішна Ч***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
It works really well...delivery was fast and the oacking was very good...
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Качественный товар. Быстрая доставка.
- Продавець kostor
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Купую вдруге!!!! За рік часу в користуванні тільки позитивні емоції .Тож взяв одразу дві штуки!!! Якість супер!
- Продавець kostor
- Дарина Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Заряджає телефон швидко і без перебоїв, кабель надійний і міцний. Приємно здивована якістю, чудовий варіант за свої гроші!
- Продавець kostor
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Швидко вiдправили, все добре
- Продавець kostor
- Манукян А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Працює
- Продавець kostor
- Лілія Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Замовляю вже не перший раз, дуже задоволена відразу відповідають, швидка відправка. Все класно
- Переваги:
- Якість та сервіс
- Продавець kostor
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
зарядка справді швидко заряджає, та і це максимум для айфону, тому задоволена! товар швидко відправили, після цього звʼязалися зі мною аби дізнатись, чи все працює і чи задоволена я, це великий плюс. все подобається, магазин рекомендую
- Переваги:
- швидка відправка, товар відмінно працює
- Продавець kostor
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Реально швидко заряджає!
- Продавець kostor
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
На відділені працівник перед сплатою все перевірив , все гарно працює, задоволена всім.Дякую
- Переваги:
- Гарний прилад
- Недоліки:
- Не знайденно
- Продавець kostor
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
На перший погляд все супер.
- Переваги:
- Працює
- Продавець kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Якість виконання обумовлена порівнянням подібної продукції. Блок має гарну вагу в порівнянні з дешевими китайськими аналогами, які важать як повітря, що в свою чергу говорить про кількість електро компонентів у виробництві.
- Переваги:
- Якість виконання
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Олексій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Дякую продавцю, товар відправили дуже швидко.
Поставив телефон на зарядку, заряджає як оригінал, відмінностей не помітив.
Якісна хороша зарядка, за свою ціну найкраща- Переваги:
- Ціна, швидкість зарядки, якість
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець kostor
Добрий день, Шановний Ігор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Ірина І***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Поки що працює. Сподіваюсь, не вийде з ладу. Заряджає швидко, не перегрівається.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Поки не виявлені
- Ніка Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Зарядка хорошая, пользуюсь около недели, быстро заряжает и блок почти не греется, доставка быстрая, если что то будет то допишу!!
- Переваги:
- Быстро заряжает, не греется
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- ДаниВідгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Заказывала себе и подругам. Заряжает быстро, не греется, телефон пока ни у кого не взорвался.
- Продавець kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Сидоренко Ю***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Получила товар не в полной комплектации без шнура. Связалась с продавцом, мне сразу перезвонили , извенились и прислали мне бонусом ещё один набор зарядного, который чудом через день уже был у меня( доставку тоже оплатил продавец) очень отзывчивый продавец, и хорошая зарядка рекомендую.
- Переваги:
- Хорошее зарядное. Отзывчивый продавец.
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Потеряла свою стандартную зарядядку на 7ват, решила купить новую быструю, телефон быстрее раза в 3 стал заряжаться, благодарю
- Сергей ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Все отлично
- Василий В***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Зарядка пришла с браком,в течении получаса со мной связался магазин и уже на следующий день я получил новую. Полтора часа заряжал 11 айфон проблем не обнаружено)
- Переваги:
- Заряжает. Хороший магазин
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Продавець My Yellow
Уважаемый Василий ! Благодарим за покупку и обратную связь ,с уважением магазин My-Yellow !
- Назарбай К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Норм заряджає
- Переваги:
- Файна. Біла
- Недоліки:
- Нема ніби
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Діана Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Всё замечательно работает, спасибо большое за такой товар)
- Переваги:
- Работает отлично
- Недоліки:
- Не нашла
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Орина Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Мені сподобався цей товар. На практиці показав , що він якісний.
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Максим У***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Зарядне чудове, вже заряджаю біолога чотирьох тижнів, ніяких проблем не було. Рекомендую Вам це зарядне