- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Досить зручне. Легке та компактне. Єдине трохи скрипить. Як на тимчасово поспати і для кемпінгу саме те.
- Переваги:
- Компактність та зручність
- Недоліки:
- Скрипить
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Брала для паркінгу, зручно, на зріст 173 повністю лягаю, трішки важке але донести можна
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. З повагою команда Ranger.
- Науменко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Розкладачка швидко розкладається, але чомусь ніжки не дістають до підлоги.
- Переваги:
- Швидко розкладається
- Недоліки:
- Важка
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. таке можливо якщо не повністю розклали ліжко і зафіксували або стоїть на нерівній поверхні. Вага у нас відпочатку вказана в характеристиках, якщо була б легка тоді мала б погану конструкція і витримувала б мале навантаження.
З повагою команда Ranger.
- Ганна І***Відгук від покупця. Продавець: SB products. Колір: Оливковий
Дуже зручне для відпочинку!
- Переваги:
- Все чудово
- Продавець SB products
Приємного користування!
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Приїхало повністю зламане ! При розкладанні всі нокжи у повітрі , це повна жесть , чохол то взагалі без слів ....Не рекомендую даний товар !!
- Переваги:
- Недоліки:
- Вона вся один недолік
Представник постачальникаДоброго дня. Надайте будь ласка фотографії що саме не так?Чекаємо на фото та зв'язку з сервісним центром!
Можливо ви не повністю розклали ліжко. Наша продукція дуже якісна і відповідає всім заявленим характеристикам.
З повагою команда Ranger
- Микола Т***Відгук від покупця. Продавець: SB products. Колір: Оливковий
Нормальне ліжко за свої кошти
- Переваги:
- Міцне,просторне
- Недоліки:
- Скрипуче
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Ліжко сподобалось, зручно відпочивати, легке,швидко розкладається. Коштує своїх грошей.
- Переваги:
- Легке, швидко розкладається
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Нормальне
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Брали для ночівлі в укритті.
Стоп файт фор лавочки.
Кожна по 6 кіло, не проблема нести.
Єдине чохли так собі, прийшлося перешивати
- Александра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Класс мне понравилось
- Переваги:
- Крепкая
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Якість за свої гроші
- Недоліки:
- Не виявив
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Прийшло все ціле , все сподобалось
- Недоліки:
- Тяжкувато
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що ліжко виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger.
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Гарне ліжко. Брала для дитини в укриття.
Ще не користувалися . На вигляд гарно зроблено . Важкенька. Чохол ніякий , тонюсенький , трохи вже поліз .
Розетка , як завжди на висоті по обслуговуванню та доставці !- Переваги:
- На вигляд якісне , ціна адекватна .
- Недоліки:
- Чохол слабенький дуже
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що крісло виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger.
- Валерій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
нормально, довольний
- Переваги:
- швидко розкладається та складається
- Недоліки:
- чехол дуже тонкий
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Дуже легка розкладачка, матеріал в міру шумний
- Переваги:
- Легка, компактна
- Недоліки:
- За ці гроші недоліків поки не виявив
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Гарна якість самого виробу, доволі зручно лежати, немає зайвих люфтів, не видає зайвих звуків
- Переваги:
- Надійна конструкція, легко розкладається
- Недоліки:
- Чохол для перенесення дуже слабкий і кріплення ремінця для перенесення до нього вкрай не надійні. Потрібно буде шукати альтернативу
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Ми вже працюємо над тим аби замінити на більш якісні чохли. Сподіваємось, що ліжко виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger.
- Кузнецова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Сподобалась, матеріал гарний, доволі цупкий, розкладається за секунди. Але об'ємна (1м× 20см) і важкувата для перенесення на відстані (для авто більше розрахована). Чохол треба відразу міняти. За ручки краще не нести, бо обірвуться.
- Переваги:
- Швидке розкладання
- Недоліки:
- Об'ємна. Вага.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що ліжко виправдає ваші сподівання. На рахунок чохлу дякуємо, працюємо над покращенням. З повагою команда Ranger.
- Светлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
- Переваги:
- Міцна тканина. Стійка
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Якісний товар
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємося, що ліжко повністю виправдає ваші очікування. З повагою, команда Ranger
- Леоненко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Дуже зручна розкладачка. Якісна, легко розкладається та зручна для переносу, вага не відчувається. Для тих, хто ночує в укриттях, просто необхідна річ. Дуже задоволена покупкою.
- Переваги:
- Якісь, конструкція.
- Недоліки:
- Поки не виявили
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємось, що ліжко повністю виправдає ваші очікування. З повагою, Команда Ranger
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Зручно
- ІРИНА Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
В принципі можна брати, якщо не совати нікуди
- Переваги:
- Легко розкладається і складається, доволі компактна, лежати зручно, мою тушку легко витримує.
- Недоліки:
- Важка, так за собою не потаскаєш. Плюс ще й чохол препаскудний, тонкий і ледве купи тримається. Тільки винесла з магазину то ручка ледве не відірвалася
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємось, що ліжко повністю виправдає ваші очікування. на рахунок чохла, працюємо над вирішенням даної проблеми.З повагою, Команда Ranger
- Максим З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Довольно комфортные раскладушки. Разбираются-собираются за 30 секунд. Покупал для ночевок в подвале во время обстрелов. Сегодня пришлось испытать. Спать комфортнее, чем на надувном матрасе. В отзывах писали, что при раскрытии она становится дугой и выпрямляется под весом человека. Подо мной не раскладывается. Просто надо нажать на средние опоры и каркас становится всеми опорами на пол и полотно натягивается. Весит 6кг с чехлом. Ребенок 11 лет переносит без проблем. Скрипов во время сна не заметил. Очень надеюсь, что больше не понадобятся.
- Переваги:
- Раскрывается за 30 секунд
- Недоліки:
- Необходимо дожимать средние опоры после раскрытия
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук та детальне пояснення! Взагалі це і є правильне розкладання цієї моделі.
З повагою, Команда Ranger
- Коваль О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Чудова розкладушка, моє спасіння в укритті. Не важко нести, легко розкладається. Користуюсь більше місяця, регулярно. Дефектів ніяких немає. Але чохол - жахливий, нести на плечі неможливо, шнурки постійно застрягають в ніжках. Потрібно перешивати, щоб можна було носити на плечі.
- Переваги:
- Міцне, зручне, не важке
- Недоліки:
- Жахливий чохол
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Классная раскладушка
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємось, що ліжко повністю виправдає ваші очікування і прослужить довгі роки. З повагою, Команда Ranger
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Порвалась тканина. Металоконструкція прорвала її на краях.
- Переваги:
- Зручне у використанні.
- Недоліки:
- Недовговічне.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Тканина не повинна рватися при нормальному використанні, і ми обов’язково передамо ваше зауваження на виробництво для перевірки цієї моделі.
Також звертаємо увагу, що перевищення допустимого навантаження може вплинути на довговічність виробу — рекомендуємо перевіряти ці характеристики перед використанням.
Зверніться до сервісного центру і спробуємо вирішити це питання.
З повагою, команда Rаnger.
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Вітаю, якість нормальна, чохол тонкий, з часом порветься від ніжок. А ліжечко ок, рекомендую
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Користуюсь в укритті, все чудово! Зручна, міцна. Рекомендую.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Ми раді, що ви обрали нашу продукцію.
Сподіваємось, що ліжко повністю виправдає ваші очікування.
З повагою, Команда Ranger
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Відмінне ліжко, використовую під час тривоги в прохолодному приміщенні, як заміну коремату.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням і оціните її якість та зручність.
З повагою, Команда Ranger.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Ідеально для перечикування тривог в паркінгу в горизонтальному положенні
- Переваги:
- Легко розкладається і складається, практично за секунду
- Недоліки:
- Дорого, досить важка і габаритна, але донести можна
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням і оціните її якість, надійність та зручність. З повагою, Команда Ranger.
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Замовив дві розкладушки . На перший погляд вони ідеальні
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням і оціните їх якість, надійність та зручність. З повагою, Команда Ranger.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Купляла для чоловіка військового, у вересні 2024 року. Вже через 3 місяці тканина в одному місці(де проходить шов) не витримала і прорвалася. Сам каркас гарно зроблений, але тканина слабка. На мою думку вона розрахована на 70-80 кг.
- Переваги:
- Легка, компактна.
- Недоліки:
- Слабка тканина. Розрахована на невелику вагу людини
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Все ок, используем, хорошая скидка.
- Переваги:
- Выдерживает вес, каркас крепкий, стойка не расшатывается даже при долгом использовании.
- Недоліки:
- Нет.
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Незважаючи на свою простоту, ліжко дуже комфортне, матеріал міцний, тканина не тягнеться, не рветься і лежати на ньому зручно навіть без матраца.
- Гнат У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
В складеному вигляді поміщається в багажник, розкладається за пару секунд.
- Переваги:
- легке, комфортне, стійке
- Юрій Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Хороше, отримав швидко і доставка безкоштовна.
- Переваги:
- легко складається і розкладається, легке, не прогинається і шви не тріскають, в мене не скрипіло
- Недоліки:
- купував за повну суму, знижки ще не було