- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: TechnoCraft
Товар відмінний. За свої гроші топ. Продавець ввічливий, швидко відправили. Обслуговуванням та якістю задоволений
- Переваги:
- Якісний товар, швидка доставка, ввічливий продавець
- Продавець TechnoCraft
Дякуємо за покупку та чудовий відгук! Приємно знати, що ви задоволені і якістю інструменту, і нашою роботою. Нехай шабельна пила Machtz працює безвідмовно. Вдалих вам проєктів і до нових зустрічей!
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: TechnoCraft
Сто раз подумайте, чи він вам треба для вашої роботи. Мені не знадобилась. Або не зміг правильно користуватися. Дуже вібрує, затискається у дереві. Сире дерево взагалі не виходить пиляти.
- Переваги:
- Якісний апарат, В комплекті є різні полотна,( метал і дерево)Обороти регулюються
- Недоліки:
- Треба сноровка до користування. Я не зміг опанувати нажаль.
- Продавець TechnoCraft
Вітаємо! Дякуємо за відвертий досвід. Machtz MRS-1350 — це потужна мережева пила (1350 Вт) з великим ходом штока, що створює вібрацію, характерну для демонтажних робіт. Для чистового розпилу сирого дерева вона потребує полотен з великим розведеним зубом та притискання упору до заготовки. Це інструмент для грубого розпилу та демонтажу, а не для столярної точності.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: TechnoCraft
Гарний продавець. Якісний товар,комплектація.Є додаткові полотна.Швидка доставка. РЕКОМЕНДУЮ !
- Переваги:
- Якість. Комплектація.Гарантія
- Недоліки:
- Покі не виявила.
- Продавець TechnoCraft
Добрий день! Дякуємо за відгук! Нам дуже важлива ваша оцінка!
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: TechnoCraft
- Продавець TechnoCraft
Добрий день! Дякуємо за вашу оцінку.