Відгуки покупців про Упаковка мішків для підгузків Paclan Paklanki 2 шт по 50 мішків (5900942345960)
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Експерт Rozetka, це не я повинна звертатися за посиланням, щоб вирішити питання. А ви повинні зв'язатися з покупцем для вирішення питання! Хоча б для того, щоб вибачитися, як це роблять всі інші інтернет площадки та магазини. Якщо вам звісно не до одного місця ваші покупці. Всяке буває але саме головне швидко та вірно реагувати і вирішувати питання, щоб наступного разу, такого ж не відбулося з іншими покупцями.
- Марина
а як вони мають вирішити питання, коли ви у відгуках пишите? для таких питань є зворотній звязок
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Те, що я засмучена, це мало сказано, я просто обурена! Самі пакетики може й гарні, в мене є подібні, мені подарували за кордону. Довго шукала такі ж самі в нас, бо вони мені дуже сподобалися, використовую в туалеті для маленького ведеречка, а мої вже закінчуються. В цих запах такий же. Але питання не до самих пакетів, а того які вони прийшли. Ще не разпаковуючи, звернула увагу на те, що пакунок ну дуже маленький!!!! Все ж таки дві упаковки по 50 шт!!! Були запаковані в прозору плівку. А коли розматала плівку, то побачила, що самі упаковки наче на пів пусті, просто сплюснути і коли її розправити то видно, що там ще ну дуже багато пустого місця залишається. Коли відкрили клапан, вуаля, пачка розкрита.
Те ж саме і з другою пачкою. Перераховувати пакети звісно ж не буду, але і так зрозуміло, що там далеко не по 50 шт. Дай Бог, щоб разом з двух пачок вийшло хоча би 50 штук. Я не знаю хто це робить таке, звісно ж не виробник. Але яку ж це совість треба мати! Ну візьміть по пару штук з кожної пачки алі ж не по пів пачки!!! Таке враження, що хтось ними користувався, а потім вирішив їх продати Але ж це Розетка
Таке ж саме відбувається і з папером для друку, пачки приходять розірвані та візуально видно, що пачка не повна. Правда не завжди, а як повезе! Чоловік вже від останньої покупки дуже розлючений, та зовсім вже не хоче нічого купляти на Розетці, бо останнім часом, від покупок, одне розчарування!!! Розетка, будь ласка, зробіть щось з цим!- Переваги:
- Самі пакети може й не погані, ще не використовувала.
- Недоліки:
- Все написала в коментарі.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Звичайні пакети майки з приємним ароматом.
Гарно утримують неприємні запахи.- Переваги:
- Зручні, приємний запах
- Недоліки:
- Часто відривається клапан, при відкриванні.
- Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Делая заказ я ожидала нормальные пакеты для памперсов. А в пачке оказались самые обычные пакеты "майка" маленькие, только ароматизированные. Советую в описании товара это указывать.
- Недоліки:
- Самые обычные пакетики майка
- Анастасия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Обожаю эти пакеты, очень приятный запах.
- Переваги:
- Отлично устраняют запах «свежего» подгузника.
- Катерина З***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
хороші пакети, які скривають неприємні запахи. у подорожах незамінна річ
- лев и***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Подходят ли эти пакеты для накопителей подгузников?
- Анастасия Д***
Нет, для накопителей нужны специальные кассеты. Это просто пакет-майка с пудровым запахом.