Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Кусачки Kaisi, бокорізи прецизійні 130 мм

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

За эти деньги норм. Кусают ровно. Острые.

• Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Добре ріжуть, акуратно і легенько, за свою ціну бомба!

Переваги:
    Гострі та зручні

• Михайло К***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Хороші кусачки гарно заточені мають призинену ручку
    Але пружинка сама по собі трішки солоденька але це не впливає ніяк на якість товару, щодо продавця продавець хороший сьогодні заказав завтра відправив або деколи навіть в той же день

Переваги:
    Хороший товар
    Недоліки:
    Трішки слабенька пружинка
  • Александр Г***

Кусачки норманів.

• Александр М***

Нормальные кусачки

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

отличная вещь, сломался только натяжитель, но и без него все отлично

• Алексей

Режут тонкое и толстое

Переваги:
    Работают
    Недоліки:
    Пока не обнаружил
    • Продавець  RGSM

• Виталий Ц***

Краще за ті що йдуть у комплекті до прінтерів однозначно, взяв 2 штуки,