- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Якісні
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Жахлива якість. Посуд наче не відмитий після миття з таблетками Start. Є білий наліт на посуді. Просто жах. Шкода що не зберегла упаковку, а висипала всі таблетки в пластиковий контейнер. Можу безкоштовно передати ці таблетки назад, бо збираюсь викидати 187 штук
- Переваги:
- Недоліки:
- Жахлива якість, посуд не відмивається
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Я бачу, що на останню партію йдуть дуже негативні відгуки, тому зі свого боку додам, що у мене також є серьозні претензії щодо якості.
Після переходу на ці таблеки на посуді з'явився відчутний білий наліт, якого ніколи не було до того. Я додав сіль до машини (хоча там був суттєвий залишок), додав ополаскувач, але якість мийки не покращилася. Я вже вирішив, що ПММ зломалася, але вирішив спробувати інший засіб. Я прибдав Finish Quantum і з ним посуд зном став прозорим після мийки.- Недоліки:
- На посуді залишається відчутний білий наліт, якого ніколи не було до того.
- Дарина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Найгірші таблетки для посудомийної машини. Кожен раз лишають наліт на посуду такий, що ледь відмивався водою та миючим засобом. Спочатку думала, що недостатньо солі, перепробувала всі режими миття, але щойно замінила таблетки, все знову стало добре митись. Скляний посуд відмивала вручну в декілька підходів.
- Недоліки:
- Залишає величезний наліт, який потім ледь можна змити вручну.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Самі жахливі таблетки!!!
Після циклу весь посуд в білому осаді, який важко змити!- Переваги:
- Недоліки:
- Лишають осад на посуді
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 28
Хороші таблетки, але мені усі завжди норм, тож обираю за ціною і акцією.
Єдине що, незрозуміло, навіщо настільки цупка ламінована коробка — складно утилізувати. І аромка наче є у складі, але зовсім не відчувається після миття (для багатьох це плюс)- Переваги:
- Наш виробник
- Недоліки:
- Треба знімати пластикову упаковку з таблетки
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Жахливі таблетки цього разу. Більше не буду їх брати. Вперше їх взяла - були добрі, а ця партія дуже невдала.
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Бюджетні таблети українського виробника не за всі гроші світу, але вони потребують у комплекті ополіскувача (ми брали цього ж виробника), з ополіскувачем взагалі ідеально.
- Переваги:
- Доступна ціна, нейтральний запах
- Недоліки:
- вироби зі скла потребують додатково ополіскувача
- Вадим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Прекрасно миють за свою ціну.
Якщо посуд гарно розставлений, тарілки не прилягають одна до одної, то все відмиває чудово.
В старенькій індезіт на довгу програму даю лише пів таблетки. Рідко коли щось не відмиває і то скоріше через погано розміщений посуд (сіль і ополіскувач засипані окремо).
Якщо посуд "свіжий", то і на короткій програмі чудово відмиває.
Пробували сомат, результат був такий самий, але повернулись до цих - їх набагато легше ділити навпіл.- Переваги:
- Ціна, гарно відмивають
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 55
Посуду приходится домывать.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 55
1 зірка то забагато . Після мийки треба перемивати майже весь посуд. Сомат краще в 100 разів.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не миє нормально
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Дуже гарно миють, три в одному.
- Переваги:
- Можливість поділу навпіл для економного користування. Українського виробництва
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 56
Гарні таблетки, рекомендую!
- Ханна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 55
Раніше покупала тільки такі, були гарної якості,посуд був чистим. Але зараз просто жах,білий наліт ,виделки та ложки змінили колір ,скляний посуд мутний. Відмиває погано. Змінили на інші-ситуація змінилася,все чисте!
- Переваги:
- Недоліки:
- Жахлива якість!!!!!!!!!!!!!!!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
В мене все відмивається. З будь-якими таблетками результат один-посуд чистий.
Ще мию ними матові фасади кухні.- Переваги:
- Дешево, вистачає надовго такої кількості, посуд чистий
- Недоліки:
- Левандовський У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Жах. Краще самою водою мити. Залишає якийсь наліт на посуду. Весь посуд потрібно переривати вручну.
- Богдан
Тут забагато солі в ППМ. Зменшіть подачу солі в посудомийці. Таблетки тут нідочого
- Андрій М***
Чомусь інші таблетки прекрасно працюють з соллю, але у мене також белий наліт від цих.
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 55
Отмывать средненько. Пользуюсь только на высокой температуре
- Переваги:
- Большая упаковка, цена
- Недоліки:
- Среднее качество
- Елена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 55
Тільки Start Maximum! Ціна-якість!!!
- Надія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
На жаль, залишає білий наліт на посуді (ложках, сковорідках, каструлях), не вимиває чайний/кавовий наліт з чашок, скло миє нормально. Коли купувала рік назад такого не помічала, можливо, змінили формулу абощо
Поки знову не купуватиму- Переваги:
- Недоліки:
- Наліт
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Взяла велику кількість, тепер страждаю півроку. Більше не куплю.
Часто на білих тарілках залишаються коричневі плями. Чайний наліт з чашок не відмиває. Доводиться виставляти більшу температуру, тоді миє краще, але не завжди. Частину посуду доводиться перемивати вручну.
З таблетками іншого виробника таких проблем не було взагалі- Ірина М***
Доброго дня, на всіх циклах мийки є проблеми із миттям посуду чи тільки на коротких?
- Дар'я
Проблема є на повному циклі. Якщо виставляти температуру побільше (у мене це 65, 70), то миє більш-менш.
Але попередні таблетки від іншого виробника чудово справлялись і при температурі 50. - Олег
Підкажіть якими користувались раніше?
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Чудові таблетки. Не такий жахливий запах, як у фініша. Відмивають не тільки посуд, а і кухонні фасади, якщо розчинити у воді.
- Переваги:
- Не пахнуть
- Лена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 28
Верните деньги! Не моет ничего. Намокает и валяется на дне. Купила другие - все идеально. Выброшенные деньги
- Переваги:
- Недоліки:
- Не моет и киснет
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Періодично міняю ці таблетки на Сомат (дивлячись на акції). Миють однаково гарно. Головне - це вміти правильно загружати посудомийку і виставляти підходящий режим. Тоді вас точно влаштує якість мийки з цим засобом.
- Андрій У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 55
На дужеьзабрудненому посуді поки не пробував, але все добре, здається. За таку кількість таблеток за такою ціною… До цього купував «відомі» всім марки в 1,5-2 рази дорожче за 12-20 штук - ефект той самий. Тому не бачу сенсу переплачувати. Та ще у Наше Українське. Рекомендасьйон
- Переваги:
- Ціна. Кількість.
- Недоліки:
- Кришаться. Але не суттєво. З 55 штук в коробці були розломані всього 3.
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Дуже подобаються ці таблетки, посуд дуже якісно миється.
- Переваги:
- Якість миття посуду
- Евгения Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
За адекватную цену хорошие, достойные таблетки. Моют ничуть не хуже тех, что подороже. А в комплекте вообще выгодно
- Виталий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Хороший результат все сподобалось рекомендую
- Сычинский А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
перестал засыпать соль и добавлять ополаскиватель, посуду отмывает хорошо, на стекле ни следов, ни разводов не остаётся, в следующий раз опять куплю эти таблетки
- Переваги:
- Очень даже хорошо отмывает посуду
- Недоліки:
- не обнаружил
- Юлия Н***
Соль не учавствует в мойке посуды, она служит для восстановления угольного фильтра, если соль не сыпать - убьете фильтр. Без ополаскивателя можно обходиться, а соль нужно засыпать.
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 110
Не очікував що так добре буду відмивати, зважаючи на ціну
- Переваги:
- Гарно миє
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 56
Досить добре миє,без нарікань
- Переваги:
- Класні за свою ціну
- Недоліки:
- Не знайшли
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Провірена якість роками!
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180
Постійно користуюся ціми таблетками, задоволена якістю.
- Переваги:
- Ціна по акції
- Недоліки:
- Не виявила
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 56
Шикарні таблетки. Ціна-якість.
Раніше купувала Start classik, також подобалися. Але Maximum набагато кращі. Вимивають навіть при 40°.
Рекомендую
І не вірю тим, хто говорить що навіть при 60° погано вимиваються посуд.- Переваги:
- Без стороннього запаху, посуд чиста.
- Віктор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 90
Все добре
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 55
Класний український продукт
- Переваги:
- Добре миют посуд, недорогі
- Недоліки:
- Не знайшов
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 55
Спробував усі бренди таблеток для помудомийки. Ці миють точно так само як дорожчі аналоги. Навіщо переплачувати?
- Переваги:
- Гарно миють, дешевше коштують
- Недоліки:
- Не знайшов