Відгуки покупців про Матрац надувний двоспальний для сну та плавання Intex 64759 велюр 152х203х25 см в коробці Синій SKU_(759)
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Купили для тривожних ночей в коридорі.
Дуже хороша штука: високий, міцний, широкий. Спимо вдвох з донькою-підліткою, комфортно. Наскільки це можливо в умовах обстрілів.
Цей матрац сильно полегшив нам життя- Переваги:
- Високий, міцний
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Відповідно
- Ярослав Л***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Получил что и ожидал
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Все супер
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Пока все хорошо
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Прийшов пробитий. На пошті не перевірили, вдома при користуванні помітили.
- Переваги:
- Товар отримали
- Недоліки:
- Пробитий
- Ольга Т***
Продавець звʼязався, проблему вирішили
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Гарна якість і ціна
- Недоліки:
- Швец С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Все добре, матрас без дефектів, відправка швидка
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Не дуже добре
- Переваги:
- Таки собі
- Недоліки:
- Накачала і за ніч спуськаеться
- Надія Ж***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Дуже гарний матрац. Користуємось із задоволенням і всім раджу!!!
- Переваги:
- Зручний ,коли складений займає мало місця
- Недоліки:
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Отримав вчасно. Товар якісний. Користуюсь кожну ніч.
- Переваги:
- Тримає вагу 130кг, якщо не падати.
- Недоліки:
- Не виявив
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Зручний матрас. Вчасна доставка, приємне обслуговування, доступна ціна.
- Переваги:
- Вчасна доставка, приємне обслуговування, доступна ціна
- Недоліки:
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Дуже дякую, відмінно
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Чудовий товар, все сподобалось, обслуговування оперативне.
- Переваги:
- Співвідношення ціна/якість
- Недоліки:
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Отримала швидко, питань немає
Але...він спускає повітря
накачали до повного, через деякий час здувся (- Переваги:
- як на фото
- Недоліки:
- спускає повітря
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Товар побув 2місяці -і вже спускає.Десь проходить повітря .Не пробитий
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Заказала матрас
Не поспали на нём ни разу
Спускает .
Продавец предлагает мне 200 грн на ремонт
В течении 14 дней я имею право вернуть товар !И получить свои деньги назад- Переваги:
- Недоліки:
- Спускает
- Продавець MarketPlus108
Матрац був уже використаний тому повернення не було проведено, ми пропонували гроші на ремонт, але нам відмовили
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Окремий респект продавцю за клієнтоорінтованість.. На відмінно.
- Переваги:
- Вчасно, відповідно заявленому
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок і за те що обрали Наш магазин. Ми дуже цінуємо Ваш відгук. Гарного користування товаром!
- В'ячеслав О***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Все супер продавець супер
- Продавець MarketPlus108
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Якісний матрац, приємний на дотик. Якісне і швидке обслуговування.
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Товар прийшов дуже швидко і цілий. Дуже задоволені.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Булава О***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Все супер товар якісний
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня! Дякуємо, що вибрали продукцію нашого магазину!
- Геннадий А***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Пишуть що є насос.а його немає.
- Переваги:
- Недоліки:
- Нема насосу
- Кузин И***Відгук від покупця. Продавець: BambyToys. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій
Придбав новий надувний матрац. Під час першого використання виявилися проблеми: утворилася деформація («гулька»), а також розійшовся шов на одній із частин матраца. Звернувся до продавця з питанням щодо товару неналежної якості, але замість вирішення проблеми отримав відмову з посиланням на те, що минуло 14 днів. Продавець фактично стверджує, що після 14 днів товар «у будь-якому випадку» не підлягає поверненню чи обміну, навіть якщо мова йде про виявлений недолік. На мою думку, це дуже неприємне ставлення до покупця та повна відсутність бажання розібратися в ситуації. Якщо товар продається як новий, я очікую відповідної якості та нормального вирішення проблем у випадку виявлення дефекту. На жаль, у цьому випадку такого ставлення я не отримав.
- Переваги:
- Недоліки:
- Матрас , продавець
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: One-stop shop. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Синій
Швидко відправили
- Переваги:
- Товар якісний
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: BambyToys. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-синій
Дуже гарний. На ньому плавали на морі, засмагали на піску та спали вночі на підлозі. Зі всім справився на відмінно. Рекомендую
- Продавець BambyToys
Дякуємо за Ваш відгук!
- Назар Я***Відгук від покупця. Продавець: P-Market. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Чорний
Нема насосу, качаю ртом, 1 звезда
- Переваги:
- Хоть не пробитий
- Недоліки:
- НЕМА НАСОСУ
- Продавець P-Market
Назаре, дякуємо за відгук! За винахідливість і Вам від нас "1 звезда" .
Насправді все значно простіше: комплектація завжди вказана в описі товару, і саме вона впливає на ціну. Якщо насос не входить до комплекту, його можна докупити окремо — тоді працювати доведеться вже не ртом, а лише руками. Бажаємо надалі звертати трохи більше уваги на комплектацію перед замовленням — це допомагає уникнути зайвих пригод, і такої комедії.
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: BambyToys. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій
Щиро дякуємо.Матрац доставили дуже швидко.Все ввдповідає заявленому на фото .
- Продавець BambyToys
Дякуємо за Ваш відгук!
- Уже К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-зелений із сірим
Примерно 9 месяцев использую каждую ночь для сна. Последние 4 месяца не подкачивал даже. Но на днях он начал сдуваться. Лежал в одном и том же месте, мой вес максимум 65 кг. Через два часа уже лежишь почти на полу. Всё осмотрел, дыр не нашёл. А вот клапан пропускает. Я поражаюсь что за все эти годы никаких изменений в конструкцию не вносилось, клепают и клепают как есть. Сужу по отзывам тех у кого тоже пропускает клапан.
- Переваги:
- Может какое то время работать
- Недоліки:
- Ущербная конструкция клапана
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: Східний Експрес. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Дирявий
- Переваги:
- Крутой если бы не дырявий
- Недоліки:
- Дирявий
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: K&Ko_UA. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій
Розійшовся шов
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Неякісна проклейка
- Продавець K&Ko_UA
Вам потрібно звернутись до сервісного ценнтру
- АннаВідгук від покупця. Продавець: BambyToys. Розмір (ДхШхВ): 137 x 191 x 25. Колір: Темно-синій
Дуже не задоволена, отвір під швом який навіть велоремкомплектом закліяти не вдалося. Помітили після того як полежав і здувся сам по собі за тиждень (не користувалися). Крім того замовляла сірий - приїхав синій(вже не стала розбиратися з цим). Попереднім схожим 5 років користувалися. Не рекомендую!
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак який одразу непомітно тож і якість
- Корейба Л***Відгук від покупця. Продавець: Східний Експрес. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Не можу передати свого обурення!!! Замовили товар завчасно, щоб взяти з собою на відпочинок. Прислали не той розмір і ще можу достукатися, щоб дали адресу куди відправляти на обмін.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не той розмір матрацу прислали.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Мульти Досуг. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-синій
Товар відмінної якості.
- Переваги:
- Зручний, легко наповнюється повітрям.
- Недоліки:
- Немає.
- Бережная Л***Відгук від покупця. Продавець: ERFOLG. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-синій
Дуже швидко, дешево порівняно, мені подобається, зручний, всю ніч спали як на альтернативу дуже класний.