- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: PMT. Колір: Білий
Чудова річ, розібрав з цікавості, виглядає досить добротно, мідні клеми товсті, схоже витримає те що заявлено.
- Переваги:
- Велика пропускна потужність до 4 кВт
- Недоліки:
- Поки не помітив
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: PMT. Колір: Білий
Товар відповідає опису. Класна штука.
Дуже зручна і економить місце.- Переваги:
- Все чудово працює як і в описі.
- Недоліки:
- Немпє
- ВасяВідгук від покупця. Продавець: PMT. Колір: Білий
Фігня
- Недоліки:
- Зарядка 1.5 а світильники дуже тусклий
- Продавець PMT
Вітаємо! зарядка має видавати 2.4А, (якщо Ваш пристрій здатен такий струм приймати). Світильник - це нічник, він дає невелику кількість світла коли рівень довколишнього освітлення менший ніж він здатний освітити.
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий
Шукав довго схожий на цей виріб "Мережевий фільтр розгалужувач трійник 2 розетки з нічником + поличка XO 4000W 16A 2USB 2.4A Білий (WL09)". Дуже сподобалося, що є поличка. Заряджання працює. Кожна дає по 5 вольт із струмом зарядки 1.2 А. Це повністю відповідає опису. На поличку думаю поставити електронний годинник, так що і зарядка знадобиться. З'являється додаткова розетка на 220 В. Можна використовувати більш потужні зарядки. Дуже зручно, що є лампа-нічник. Датчик спрацьовує у темряві та можна виставити силу світла. Є сенсорна кнопка для увімкнення світла. Замовлення відправили вчасно, наступного дня вже одержав. Все влаштовує. Дякую чудовому продавцю.
- Переваги:
- Невеликий розмір, є 2 зарядки кожна на 5 В і силою струму заряду 1.2А, є поличка для мобільного телефону, є світильник-нічник працює від датчика світла у темряві, з'являється додаткова розетка, відповідна ціна для такого виробу.
- Продавець AXX
Юрію, дякуємо за розгорнутий відгук, сподіваємось він буде корисним для інших покупців. Раді, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного та тривалого користування приладом, та лише вдалих покупок!
- Руслан
Підкажіть, чи можна вимкнути світло у нічнику та чи налаштування збиваються після відключення електроенергії? Дякую
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий
Все добре
- Газука В***Відгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий
Прикольна річ, зручна. Трошки дороговасто, але в цілому покупкою задоволений.
- Переваги:
- Багатофункціональна, зручна.
- Недоліки:
- Дорога
- Продавець AXX
Вітаємо, Віталію! Ми вдячні Вам за придбання мережевого розгалужувача від XO. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Окрема подяка за додане фото. Бажаємо приємного користування!
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий
Все добре, продавця рекомендую.
- Продавець AXX
Дякуємо за зворотній зв'язок. Бажаємо приємного користування та вдалих покупок!
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Подивимось, як довго проробить нічник, але його функції датчика освітлення і регулювання яскравості - дуже зручні.
- Переваги:
- якісний, підставка під планшет/телефон в комплекті, датчик освітлення і регулювання яскравості нічника,
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Все працює
Гідний товар за свої гроші- Недоліки:
- Не виявив
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий
Підійшло. Хвилювався чи не буде заважати, але все норм. Світильник прикольний, ще з датчиком світла і можливістю регулювання яскравості
- Переваги:
- Працює. Світильник. Підставка дуже зручна
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець AXX
Вітаємо Вас, Олександре! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на даній моделі розгалужувача. Нам дуже приємно, що девайс Вам сподобався. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий
Отличный выбор ! Этот сетевой фильтр выбирал между дорогими и средними ценовыми категориями, не ошибся в своём выборе. Собран качественно, датчик освещения работает без проблем, можно менять яркость, определяет какому гаджету какое потребление необходимо. Если до этого сомневался, то сейчас проверено и всё работает ! Полочка как раз кстати, всё продумано, даже для того чтобы вставить кабель, правда всё зависит от толщины кабеля. Покупкой доволен, очень Рекомендую Товар и Продавца !!! Хороший продавец, связались сразу и быстро отправили, выслали гарантийный талон.
- Переваги:
- Качество, хорошая цена, всё в одном, можно заряжать и от сети и от портов USB, полочка, датчик освещённости с регулировкой яркости.
- Недоліки:
- Практически никаких
- Продавець AXX
Дмитро, вдячні за Ваш відгук. Раді, що Вам сподобалась якість товару та нашого обслуговування.
Дякуємо, що обрали наш магазин.
Бажаємо приємного користування!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: AXX. Колір: Білий
Фільтр працює без нарікань. Зручний у використанні.
- Переваги:
- Зручний пристрій.
- Продавець AXX
Добрий день, Денисе! Дякуємо за Вашу оцінку та відгук!
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Сам товар з якісного пластику та має гарну зборку, однак не працює нічне освітлювання, просто не вмикається, а розетки та порти USB працюють
- Іван М***
Там датчик освітлення. Нічник вмикається в темній кімнаті ( при включиному тумблері, звичайно)
- Дмитрий Б***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Приехал на точку выдачи. Начал проверять и НЕ работает ночник... а в нем вся изюминка сего девайса. И датчик света закрывали и пробовали и так и этак , ночной режим не работает...а жаль пришлось отказаться.
- Переваги:
- Интересная задумка и реализация девайса
- Недоліки:
- Не работает должным образом
- Вікторія В***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Розчарована, тому і не забрала товар з магазину. Не працює як би мав це робити. Не зрозуміла вартість для такого товару, значно завищена.
- Переваги:
- Гарний пластик, наявність ліхтарика-нічника
- Недоліки:
- Ліхтар не працював, вилка заходить не до кінця в розетку