- Діана В***Відгук від покупця. Продавець: Big-Fox. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Beige
Чудові часи,з хорошими функціями
І гарні за дизайном...
Люди,які відправляють часи допомогли у налаштуваннях...
Все супер...- Переваги:
- Дизайн і якість
- Продавець Big-Fox
Велика подяка за гарний відгук про наш товар. Нам приємно, що такими відгуками, ви допомагаєте іншим нашим покупцям зробити вірний вибір. Виставляючи відгуки про товар, ви допомагаєте один одному в виборі товару, так як без відгуків інші клієнти не наважуються іноді купувати щось для себе. Ми стараємось оновлювати товар, брати тільки найкращий, тестуємо його і тільки тоді виставляємо на магазин. Дякуємо вам, що ви нам довіряєте і чекаємо вас ще в нашому магазині.
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Big-Fox. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Beige
Часи гарні як зовні так і по функціоналу , все працює , нарікань нема . Часи на подарунок як раз . Продавцю окрема подяка.
- Переваги:
- Гарний дизайн, хороший функціонал , батарей тримає довго.
- Продавець Big-Fox
Велика Вам Денис подяка за відгук про товар. Нам приємно, що ви нашли хвилинку і оцінили товар так високо. Ми пропонуємо тільки найкраще в цьому діапазоні цін. Ми тестуємо всі наші товари, і тільки тоді виставляємо на магазин, опис відповідає реальності. Також відповідально відносимося до від правок, товар не виїде с магазину, поки ми його не перевіримо. Нам важливо, що би ви були задоволені товаром і ваш час на пошуку товару був не марним. Дякуємо Вам ще раз і чекаємо Вас ще в нашому магазині.
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: LuckDeals. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Gold
немає заявлених функцій, меню немає українського і навіть російського перекладу. Немає оксіметра - вимірювання рівня кисню в крові, немає тонометра.
- Переваги:
- дешевий
- Недоліки:
- немає українського меню
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: LuckDeals. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Gold
Брали на подарунок, дуже сподобався. Продавець на запитання відповідає швидко