Відгуки покупців про Натуральна олія та валик EELHOE для росту волосся на голові та бороді 30 мл
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Stunning
Продавець прислав за свій рахунок ще одну упаковку.На цей раз непошкоджену
Дякуємо за розуміння.
- Володимир
Є результат? Краще росте волосся?
- Артур Ш***Відгук від покупця. Продавець: Stunning
Працює
- Продавець Stunning
Дякуємо за гарний відгук. Це мотивує нас пропонувати найкращі пропозиції
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Stunning
Доволы приемно для голови, не може ще сказати як там нове волосся, але эфект заспокоення та приемностей при масажы голови чудовий, своъх грошей коштуе
- Переваги:
- приемно
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець Stunning
Дякуємо за те що поділились гарним досвідом
- Виталий З***Відгук від покупця. Продавець: Stunning
Стало краще з волоссям пiшло рости там де вже не було
- Продавець Stunning
Дякуємо за гарний відгук і за те що поділились приємним досвідом від використання. Прикро що поставили лише 4 зірочки*)
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Stunning
Ви хоча б перевіряли товар перед відправкою. Приїхало меньше 1/4 флакона, все інше вилилось в пакування, через недокручений ковпачок.
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Пакування
- Продавець Stunning
Доброго дня.
Приносимо вибачення за цю ситуацію. На жаль, ми не можемо перевіряти кожну позицію, оскільки товари надходять у оригінальному поліетиленовому пакуванні. Якщо ми будемо розпаковувати та перевіряти їх, це може викликати у клієнта сумнів щодо новизни товару.
Ми надсилаємо замовлення виключно в заводському пакуванні. Перед відправкою перевіряємо стан пакування та переконуємось у відсутності видимих пошкоджень. Лише за умови, що все виглядає належним чином, ми здійснюємо відправку. Тому, ймовірно, ушкодження сталося під час доставки.
Іноді трапляється, що виробник недостатньо щільно закриває флакон, через що він може відкритися під час транспортування.
Ми відправимо вам новий товар на заміну за наш рахунок. Дякуємо за розуміння.