Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

• Відгуки про товар продавця Ї_жачок
  • Залізняк М***

Крутий планшет працює супер

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня, Максим! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Замовляли графічні планшети для вчителів. Товар відповідає характеристикам та якості. Доставка швидка. Продавцев виконання всі наші побажання, змінено форму оплати та доставки. Дуже дякуємо! Все на вищому рівні. Рекомендую!

Переваги:
    Замовляли графічні планшети для вчителів. Товар відповідає характеристикам та якості. Доставка швидка. Продавцев виконання всі наші побажання, змінено фор у оплати та доставки. Дуже дякуємо!
    • Продавець  Ї_жачок

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Взяв цей планшет для гри osu! Підійшов дуже добре і залишилось підібрати зручну для руки активну зону роботи пера і до нього привикнути

Переваги:
    Задоволений
    Недоліки:
    Ніяких
    • Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Максим Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Працює чудово, дуже подобається працювати на ньому

Переваги:
    Дуже просто розібрався у всьому
    • Продавець  Ї_жачок

Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас. З повагою завжди Ваш магазин Ї_ЖАЧОК

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Хороший та дешевий графічний планшет для digital художників початківців

• Софія Г***

планшет працює без нарікань

З повагою завжди Ваш магазин Ї_ЖАЧОК

• Іванна Т***

Планшетом користуюсь уже 6 місяців дуже сподобався легко працювати на ньму

• Аля З***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

перший планшет, легко встановлюються драйвера та працювати

• Артем У***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Чудовий планшет для гри в осу та графічного дизайну

Переваги:
    Доставка швидка, комплектація така ж, як і була заявлена на сайті, характеристики також збігаються
    Недоліки:
    Поки не побачив
    • Продавець  Ї_жачок

• Васыль Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Очень удобно и легко рисовать, отправили быстро

• Вероніка М***

Хороший товар все прийшло швидко, працює на 5

Переваги:
    ціна якість
    • Продавець  Ї_жачок

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Внучці сподобалось. Працює номально у win10 та ubuntu 22.04. Програма Krita, драйвери скачав з сайту.

Переваги:
    Недоліки:
    поки не виявив
    • Продавець  Ї_жачок

• Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

це мій перший планшет швидко налаштував працювати в ньому доволі просто та зручно

Переваги:
    якісний
    • Продавець  Ї_жачок

• Наталя Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Працює добре для проведення уроків підходить

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Планшет супер легко настроюється, швидко відправили в день замовлення, працювати на планшеті одне задоволення

Переваги:
    працює добре
    • Продавець  Ї_жачок

Дякуємо за відгук

• Даня
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Перейшов з паперу на планшет і мемі сподобалось.

• Продавець  ParaCHut

Доброго дня Даня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Купили в декабре 25 г ребенку для рисования. Подключается к смартфону на андроиде, к ноутбуку. Ребенок доволен.

Переваги:
    Работает нормально
    • Продавець  ParaCHut

Доброго дня Светлана! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Назар Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Колір: Чорний

топ

Переваги:
    зручный
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  UNi Lux

Доброго дня, Назар! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет для малювання Gaomon S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш UNi Lux

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Брали дружині для роботи в педагогічній сфері. Задоволена. Планшет працює і виглядає добре.

• Продавець  HappyLife

Доброго дня Вячеслав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, планшет графічний для малювання Gaomon S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Рустам К***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Перший графічний планшет, активно користуюся пару тижнів повністю задоволений.

Переваги:
    Зручний, гарна чутливість, як по передачі нажаття, так і по веденню ліній.
    • Продавець  ParaCHut

Доброго дня Рустам! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ян

Все працює.

• Продавець  ParaCHut

Доброго дня Ян! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний ( . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Хороший планшет для невибагливого користувача. Працює як треба

Переваги:
    Якість та ціна
    Недоліки:
    Поки не помітив
    • Продавець  ParaCHut

Доброго дня Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дар'я В***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Дуже задоволена своєю покупкою, все працює відмінно. Планшет прийшов швидко, відправили в той же день. У наборі було все, що заявлено.

Переваги:
    Планшет якісний, простий у використанні та має приємну ціну.
    • Продавець  ParaCHut

Доброго дня Дарія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Тамара В***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Використовувала поки тільки 2 тижні, але все подобається.

Переваги:
    Чудовий графічний планшет, зручно користуватися
    Недоліки:
    Поки не знайдено
    • Продавець  ParaCHut

Доброго дня Тамаа! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Якісний та зручний у використанні графічний планшет

• Продавець  ParaCHut

Доброго дня Іван ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний FG-417281 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Віталій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Брав на подарунок дитині. Донька задоволена, працює з ноутом але і до телефона каже що приєднувала. Отримав в обумовлені строки. Замовленням задоволений.

Переваги:
    Ціна, якість виконання
    Недоліки:
    Як на мене то це роз'єм micro USB, вже звик усюди бачити USB type-c.
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня Віталій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. Планшет графічний для малювання Gaomon S620
      З повагою завжди Ваш happylifе

• Валентина З***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Планшет чудовий. Використовую для онлайн навчання

Переваги:
    Ціна плюс якість
    • Продавець  ParaCHut

Доброго дня Валентина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш TatoVdoma

• Иван Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Это мой второй графический планшет. Я приятно удевлен. Качество по многим параметрам выше ожиданий. Приятно удивило отсутствие необходимости в батарейках и синхронизация с телефонами (последнее не проверял).

• Продавець  ParaCHut

Доброго дня Іван! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Марк З***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Шикарна річ, це мій перший графічний планшет тому зрівняти з іншими не можу, але після кількох днів активного використання можу сказати що до привичної ручки і зошита я скоріше всього не повернусь.(Плями на планшеті зробив Я, коли він прийшов був ідеально чистий)

• Яна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Замовлення виконано вчасно. Купувалось для студента для навчання. Дуже сподобовся планшет. Рекомендую

• Продавець  ParaCHut

Доброго дня Яна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Чудовий планшет. Надійне пакування. Відповідальний продавець.

• Продавець  ParaCHut

Доброго дня Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Валентина П***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Планшет сподобався. Працювати на ньому легко.

Переваги:
    Зручний, діючий.
    Недоліки:
    Не виявили.
    • Продавець  ParaCHut

Доброго дня Валентина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Планшет сподобався брали для дитини.

• Продавець  ParaCHut

Доброго дня Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Владислав З***
    Відгук від покупця. Продавець: ParaCHut. Колір: Чорний

Був куплений на подарунок, планшет чудово працює, прийшов швидко та гарно запакований

• Продавець  ParaCHut

Доброго дня Владислав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Назар
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Чорний

Брав у поларунок молодшій сестрі, доставка швидка, прийшла раніше ніж очікувалося, сам планшет справний та виконує усі свої функції, гарна якість за свою ціну

Переваги:
    Низька ціна, простота використання та зручна установка драйверів
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня Назар! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Планшет графічний для малювання Gaomon S620 ,
      . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш happylifе

• Софія К***

планшет хороший

• Продавець  ParaCHut

Доброго дня Софія!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.