Відгуки покупців про Лялька L.O.L. SURPRISE! серії OPP O.M.G. – Леді Босс
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова лялька. Якісна.
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитині сподобалась іграшка
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна кукла. Дитині сподобалась.
- Переваги:
- Якісна іграшка
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляла на подарунок, дуже сподобалась
- Переваги:
- дуже гарна і якісна
- Наталя Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дочка отримала ляльку у подарунок, була задоволена. Дякую
- Переваги:
- Гарна лялька на подарунок
- Недоліки:
- Не має
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже вдячні
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шикарна лялька, моя донька в захваті
- Переваги:
- Ціна та якість
- Станіслав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна ляльока . Дитина задоволенна )
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний популярний подарунок. І дуже швидко отримав
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарненька та якісно зроблена лялька.
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна, якісна лялька, але більш загоріла, ніж на фото) очікувалось, що вона світло шкіра)
- Переваги:
- Якісна
- Недоліки:
- Не співпадає колір на фото і в житті
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Колір товару може трошки відрізнятися через те, що у кожного індивідуальні налаштування екрану телефона/комп'ютера. Сподіваємося цей недолік не зіпсував враження від ляльки, і гра з L.O.L. Surprise! цікава та захоплива.
- Юлия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оставляю плохой отзыв потому что куклу заказывала на подарок!!! Упаковка разодрана! То ли вопрос з службе доставки то ли к продавцу - не знаю! Сотрудник розетки все что смог сказать - что во врем доставки поставили что то тяжелое сверху, то так и получилось, - чудесно!!! Забрала только потому что нету времени искать по офлайн магазинам.