- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Класні часи. Дві пари купляв. Все працює як в описі. Тримають близько 10 днів не менше, якщо використовувати як часи з мінімальними нагрузками.
- Переваги:
- Стильні, не дорогі, є змінні ремішки в продажі.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і увагу до нашої продукції.
Ми раді, що у Вас склалося приємне враження від використання нашого товару.
Кожен день Ваш відгук вносить величезний внесок в поліпшення наших послуг!
Гарного Вам дня, будемо дивувати і радувати Вас знову!
З вдячністю, український бренд Gelius!
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Часы не очень понравилось. Ожидал от них лучшего.
- Переваги:
- Классный дизайн.
- Недоліки:
- Не показывает увидомление с Вайбере и телеграмма. Не лзя выбрать нужные приложения.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за проявлений інтерес до українського бренду Gelius, для нас дуже важлива ваша думка, з усіх виникаючих питань і побажань звертайтеся в наш сервісний центр за всієї детальною інформацією тел: +38 063 435-51-21
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Можно ли исправить то что не отображаются входящие звонки?
- Переваги:
- Стильные, лёгкие
- Недоліки:
- Не отображает входящие звонки
- Анастасия С***
А вы правильно подключите :)
Я подключилась и все Окей, принимаю звонки
Представник постачальникаДобрый день Оксана, в приложении необходимо предоставить доступ к телефонной книге телефона и включить функцию отображения входящих вызовов
- Олександр К***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Через тиждень роботи перестали відображатись дзвінки, перемикатись музика тощо. Все перевстановлював, перезавантажував, надава в додатку доступ. Все одно не працює. Дзвонив напряму на номер сервісного центру, який тут давали в коментарях, там мені сказали що проблема в телефоні) хоча всіх інструкцій з додатка я дотримувався) в цілому, не рекоменую. Можливо, якщо щось запрацює через тиждень(як мені сказали в чат-підтримці Gelius, що можливо треба трохи почекати, воно само пройде) то я зміню думку. Поки 1.
- Дмитрий К***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Покупал жене на подарок.
Через два месяца облезла краска на корпусе.
Не рекомендую к покупке- Переваги:
- Красивый дизайн
- Недоліки:
- Облезла краска на корпусе
- АлексПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Купил жене на подарок. Обновил предыдущую модель 20-го года. Все приехало в целости и сохранности. Часы топ за свою цену, сам протестил, всё работает отлично… жду реакцию жены ) Спустя месяц напишем отзыв по эксплуатации!
- Переваги:
- Дизайн, функции, цена, бренд очень нравиться
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрый день, !
Благодарим Вас за доверие и комментарий, а также приветствуем в семье Gelius!
Надеемся, что наша продукция принесет Вам положительные эмоции, комфортное и легкое использование.
Будем рады Вашей заинтересованности в наших новинках, интересных активностях и выгодных предложениях!
С благодарностью, украинский бренд Gelius!- Юрій
"Спустя месяц напишем отзыв по эксплуатации"?