Картка Rozetka

Відгуки покупців про Подушка MirSon пухова Екстра 114 висока 60x60 см (2200000005366)

Оцінка користувачів 3.91/5
на основі 31 відгук
  • Єгор О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Після довгих пошуків різних подушок цей варіант виявився найкращим. Дякую!

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що серед багатьох варіантів ви обрали саме нашу подушку й залишилися задоволені
      Бажаємо вам комфортного сну щодня!

З повагою,
      Команда MirSon

• Валерій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Взяв цю подушку за рекомендацією друзів, тепер став краще висипатися) Ідеальний баланс жорсткості і м'якості для мене

Щиро дякуємо за Ваш відгук про пухову подушку MirSon Екстра 114 (висока, 50*70 см)!
      Раді, що порада друзів була вдалою, і Ви змогли знайти саме той комфорт, який шукаєте. Баланс жорсткості й м’якості — справжнє мистецтво, і приємно знати, що ця подушка його досягає.

• Клопотенко Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Якість чудова, все супер. Дякую, мені подушка сподобалась!

Дякуємо вам за такі приємні слова! Раді, що подушка MirSon Екстра 114 виправдала ваші очікування. Хай кожна ніч дарує лише затишок і відпочинок!

• Владимр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

После двух лет использования уже сбилась. При этом спать еще комфортно. Качеством доволен.

Дякуємо вам за відгук про пухову подушку! Нам приємно, що навіть після двох років використання вона залишається для вас комфортною. Якщо захочете оновити текстиль, можемо запропонувати наволочки з бязі — вони міцні, приємні на дотик і чудово підходять для пухових подушок. Будемо раді допомогти з вибором!
      Ось посилання посилання

• Лариса С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Не сподобався. Пір'я вилазить. Напірники нецупкі.

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок
      Нам щиро прикро, що подушка не виправдала ваших очікувань. Ми використовуємо натуральне пір’яне наповнення, яке потребує щільного напірника та правильної експлуатації.

Будь ласка, зверніться до нашого відділу контролю якості за контактами, вказаними на вшивній бірці або на офіційному сайті. Ми проведемо перевірку і, за потреби, замінимо виріб або компенсуємо витрати.

Щиро перепрошуємо за незручності та дякуємо, що повідомили про ситуацію. Це допомагає нам ставати кращими

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70

Пишу відгук після річного користування подушкою. Вони жахливі та ще й за таку вартість. Не рекомендую

Переваги:
    На перший погляд ок
    Недоліки:
    Вилазить пірʼя, подушка збивається

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми перепрошуємо за незручності.Інформацію вже опрацювали та передали відповідальним особам.Ми зробимо все можливе для покращення якості нашої продукції та не допустимо подібних ситуацій в майбутньому.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Чудова, комфортна подушка. Дуже добре спати на ній. Подобається розмір 50х70. Хороший чохол. Рекомендую.

Переваги:
    Висока, зручна

• Мельник О***

Супер, рекомендую

• Марія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70

Подушка норм но сильно лезут перья, спасибо.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

норм

Переваги:
    Красивая, упругая
    Недоліки:
    Торчат перья, даже сквозь дополнительный защитный чехол

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук.

• Волошина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Я вже залишала хороший відгук на подушку, як тільки отримала. Пройшов місяць і є що ще додати. Перше, що є вагомим, - дуже лізе пір'я. Не просто один- два в пару днів, а кожен день по декілька вилазить і це ще я не все витягую. І дуже стало відчуватись саме пір'я через напірник та наволочку. Я хотіла купувати таку подушку на подарунок, але вже подумаю щодо іншої. Бо не впевнена, що ця навіть прослужить нормально, а я шукала саме високу подушку... Що ж, вона вже не така висока, як була, на жаль.
    На фото просто видно саме пір'я, але я виймаю лише те, що вилазить через наволочку.

• Кушнир Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Было куплено 2 подушки. Подушки высокие и упругие. Но!Все время шуршат палочки от "экстра"перьев (фото пера 12 см). Такое ощущение, что лежишь на проволоке. Не похоже на присутствие 50% пуха. Перья лезут (фото замены наволочки, поснимала перья, которые вылезли). Покупкой не довольна. Еще раз не купила бы.

Переваги:
    Быстрая доставка
    Недоліки:
    Огромные перья

• Алина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Стала тоненькою через пару днів ((

• Катерина Д***

Товар посередній.

Переваги:
    Прийшли непогано упаковані та по вигляду гарні та досить набиті пірʼям.
    Недоліки:
    Пірʼя збилось буквально за 3 дня користування.
    За місяць користування напевно потрібно буде викидати і купляти нові(
    Не можу рекомендувати дані подушки.

• Крістіна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Вау. Просто вау, а не подушка. Я дуже задоволена! Ще не спала, бо сьогодні отримала, але як прилягла на неї, то відчула, що прямо тут і засну)) дуже м'яка, пружна, тримає форму. Відразу хочеться її обійняти) Напірник красивий, видно якість тканини.
    Велике спасибі, Мірсон!

• Дмитрий С***

Большое спасибо

Переваги:
    Куча

• Ольга П***

Очень качественная, удобная подушка

Переваги:
    Удобная, форму держит, не парит, очень качественная.

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Я не вгадала зі щільністю наповнення (висотою подушки). Для мене - зависока.
    Пір'я через чохол не відчувається, не колеться. М'яка та пружна.

Переваги:
    Якісний виріб
    Недоліки:
    Можливо, шурхіт тканини.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію, але шурхіт ви не будете відчувати через певний час. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція MirSon принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Люба
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

спиться на ней прекрасно!

Переваги:
    удобная
  • Vladimir L***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70

За два месяца забыл про боль в шее.

Переваги:
    Удобная,мягкая.
  • v96535
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Покупала мужу. Не могли долгое время подобрать подушку. От этой подушки, муж просто в восторге.
    Благодарю, за качественный товар.

Представитель бренда

Добрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Маряна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Вибирала подушку за рекомендаціями лікаря. Після порівняння з іншими зупинилась на цій. Рекомендую

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    нема
    • Представитель к***

Добрый день, уважаемая Маряна! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Яровая А*** Юрьевна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

Подушкой разочарована. Искала специально чтоб ьыла высокая. Но после 2х недель использования она превратилась в тонкий блин. И перья из нее полезли просто со страшной силой. Не советую.

Недоліки:
    Не высокая. Перья лезут страшно.
    • Представитель к***

Добрый день, уважаемая Анастасия! Если вы хотели упругую подушку, возможно вам стоило приобретать из антиаллергенной линии. В данной подушке присутствует пух, поэтому она для вас оказалась слишком мягкая.

• Александр Т***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

Подушка из хорошего качественного наполнителя., хотя и высокая, но удобная.Форма подушки отлично принимает положения и форму тела спящего. Псоле сна шея и голова не болит. Спать как5 на пушинке, удобно.

Переваги:
    удобная форма
  • Ал-на Ю***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

Отличная мягкая подушка, легкая. Ткань верха очень хорошего качества,плотная и как с пропиткой. Подушка легко принимает любую форму, как бы ни спал ночью,не давит шею и не болит на утро голова. Очень удобная и красивая.

Переваги:
    легкая как пушинка и очень удобная
  • Егор П***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

Теперь просыпаюсь с прекрасным настроением. Шея не болит.

Переваги:
    Мягкая, хорошая, удобная.
    Недоліки:
    Нету
  • Виктория Т***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

Хорошая высокая подушка, принимает форму шеи и головы. Голова и шея после сна не болят, в какой позе не спал бы... Подушка сама по себе высокая, но принимает форму тела и спишь как на пушинке...

Переваги:
    упругая
  • Егор

хорошие качественные подушки.

Переваги:
    качество
    Недоліки:
    нету
  • Попович В***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

Купила себе подушку.ранее часто болела утром шея после сна,с этой подушкой такого нет)довольна покупкой)

Переваги:
    мягкая,удобная,шея утром не болит
  • Ирена Т***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 60x60

посылкой довольна! Заказывала пуховую подушку высокую 60*60 посмотреть. Хочу сказать, что спать на ней отлично, запаха нет абсолютно, по упругости мне подошла несмотря на состав пух/перо. Отдельно хочу обратить внимание на красивую ткань подушки - тик песочного цвета в белые розочки. По краю идет окантовочка, чтобы пух не лез. Достойное качество приобретенного товара! Розетка как всегда справилась на отлично! Буду еще заказывать

Переваги:
    не выявлены
  • Владимир М***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

уважаемая Розетка, мне привезли подушку, очень сдавленную, зачем так упаковывать ?, даже спустя день распрямилась не полностью

Переваги:
    для меня, нет
    Недоліки:
    очень лезут перья и колят лицо
    • Олька

производитель наверное компактно упаковал)