Відгуки покупців про Сухий корм Monge Dog All breeds Adult яловичина з рисом 2.5 кг (004947)

Оцінка користувачів 5/5
  • Клавдия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг

Добрий день. Швидко отримала. Моя перебірлива дівчинка їсть з задоволенням. Інші корми їла якось недуже, за порадою лікаря вирішила спробувати Монж. В зоомагазині був лише з лососем (їла ну так собі, якщо хоч шматочок чогось давала зі звичайної їжі то їла добре). Вирішила замовити цей і я вам скажу не пригадала. Моя стафиня їсть з задоволенням добре все виконує на тренуваннях за корм. Дякую. Буду замовляти ще

Переваги:
    Зернята середні, легко розпускаються. Собака їсть з задоволенням
    Недоліки:
    Поки не помітила
  • Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.5 кг

Нашій собаці смакує

• Олена Ш***

Хороший корм

Дякуємо що обрали наш корм.

• Марян Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

Смачний корм для собак

• Катерина Ц***

4 год на продукции Мондж, шит-цу кушает отлично, забыли что такое аллергия

Переваги:
    Отличное качество
  • Ирина Ф***

Собака їсть все 3-й мішок, гарний корм.

Переваги:
    Гарна ціна в магазинах виходить набагато дорожче. Підходе моїй собаці із проблемами з травленням.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ирина Ф***

Хороший корм) собака есть только размоченный корм, кушает с удовольствием)

• Руслан Т***

Немає складу продукту в характерестиках! Добавте будь ласка