Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Комплект постільної білизни Viluta полуторний ранфорс 21158 100% бавовна

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Леся Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Дуже гарна постіль

Дякуємо за відгук! Хай постіль тішить вас довго і дарує комфортний відпочинок!

• Яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Пришло постельное белье,совершенно другая расцветка как заказывала,ужасно не довольна,забрала так как нужно было на подарок
    Огромное "спасибо" продавцу.Не рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Невнимательное отношение,
  • Анна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Чудовий комплект. Гарна якість

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нехай комплект приносить вам тільки комфорт і задоволення!

• Наталия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Все відмінно. Рекомендую!

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Через місяць підковдра порвалась по згибу,який залишився після коробки. Мабуть довго лежала на складі.

Гарний комплект. Приємний колір. Не полиняв і не сів

Переваги:
    Красивий
    Недоліки:
    Погано що не має наволочок 70х50
    • Марина

Через місяць порвався там де був складений в упаковці, це жах, зовсім не очікувала.

• Ст. І***
    Відгук від покупця. Продавець: DT_magazinUA. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Все чудово. Дякую

• Кристина Ш***

Дуже гарна постільна білизна

• Уляна О***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Якість хороша, колір і візерунок все як на фото, другий раз перу колір не втрачає. Рекомендує до покупки, головне правильний розмір обрати)

Дякуємо вам за позитивний відгук та рекомендацію! Ми раді, що ви задоволені якістю нашого постільного білизни та відтінком, який ви отримали. Нам приємно, що ви повертаєтесь до нас і ділитеся своїм задоволенням. Бажаємо вам чудових вечорів у затишному і комфортному ліжку!

• Татьяна Б***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Дарила маме такой комплект, очень понравился цвет и качество. После стирки не садится и не линяет. Советую.

Переваги:
    Качество
  • Ирина В***
    Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Белье подарили. Плотная х/б ткань. Очень понравилась расцветка. После первой стирки( 40 градусов) не село. Советую, покупайте.