День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Портативний фотопринтер Mi AR Photo Pocket Printer (TEJ4018GL) Глобальна версія, білий — Кишеньковий мобільний принтер для фото + Подарунок Кейс (010018)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 3 відгуки
  • Валерія Сичевська
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Дуже гарний пристрої, добре працює
    Фото виходять топові
    Дякую

Переваги:
    Швидка доставка, портативний пристрої, легко підключається до смартфону
    • Продавець  DimTime

Щиро дякуємо за відгук, Валерія!
      Раді, що фотопринтер вам сподобався і виправдав очікування — а ще приємніше знати, що фото виходять топові :)
      Нехай кожен знімок дарує приємні спогади. Якщо виникнуть запитання чи буде потрібен папір — звертайтесь, ми завжди на зв’язку.

• Марія Загурська
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Доставка відбулася оперативно, продавець надіслав інструкцію, але я все одно не могла ресетнути принтер (коли включила ютуб виявилося що я задовго натискала кнопку).
    В результаті все підключилося і працює, надрукувала вже штук 15 фото, якість не найкраща, але мені подобається бо має легкий ефект ретро і викликає ностальгію))
    Загалом цей принтер штука класна забавка і корисна річ (для стікерів наприклад, бо папір має клейку основу).
    Надіюся прослужить довго і вірно.
    До айфону підключився.
    Сам принтер дуже маленький (не більший за павербанк).

Не зрозуміла лише одну річ. Якщо я заправляю пачку паперу (10 штук в лоток), калібрувальний папір вийшов, я маю одразу використати 10 листочків? Чи якщо скористаюся принтером через день наприклад, там вже не буде калібрувального листка (бо пачка не використана до кінця) це вплине на якість друку?

Переваги:
    Маленький розмір (не більший за павербанк)
    Недоліки:
    Можуть бути складнощі з підключенням (треба проявити терпіння)
    • Продавець  DimTime

Марія, щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою і дякуємо за такий розгорнутий відгук

Як і проговорили вже з Вами, калібрувальну картку використовуйте на кожні 10 фотокарток, Ви можете завантажити папір і друкувати, коли буде потрібно, не обов'язково друкувати одразу всі 10 фото. Це ніяк не впливає на якість друку, адже в принтері використовується технологія термодруку

• Разумовська Яна
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Після встановлення додатку та наоаштування дізнаоась що товар не доступний для використання в Україні навіть через VPN. Товар не вдалося випробувати тому бульше скащати не можу.

Переваги:
    Недоліки:
    товар не працює в Україні
    • Олександр

Дивно, у мене все працює, регіон Україна, ви по інструкції з опису підключали принтер?

• Продавець  DimTime

Яна, вітаємо. Перевірили на 3 різних пристроях, в Україні підключення успішне, без VPN. Додатково відправили вам інструкцію по підключенню, також вона є в описі товару. Тримаємо з вами комунікацію для вирішення цього питання.

• Разумовська Яна

Добрий день, проблему було вирішено. Дякую адмініістраціі магазину що швидку відреагували на мій відгук. Товаром задоволена!