Дуже гарний пристрої, добре працює
Фото виходять топові
Дякую
Щиро дякуємо за відгук, Валерія!
Раді, що фотопринтер вам сподобався і виправдав очікування — а ще приємніше знати, що фото виходять топові :)
Нехай кожен знімок дарує приємні спогади. Якщо виникнуть запитання чи буде потрібен папір — звертайтесь, ми завжди на зв’язку.
Доставка відбулася оперативно, продавець надіслав інструкцію, але я все одно не могла ресетнути принтер (коли включила ютуб виявилося що я задовго натискала кнопку).
В результаті все підключилося і працює, надрукувала вже штук 15 фото, якість не найкраща, але мені подобається бо має легкий ефект ретро і викликає ностальгію))
Загалом цей принтер штука класна забавка і корисна річ (для стікерів наприклад, бо папір має клейку основу).
Надіюся прослужить довго і вірно.
До айфону підключився.
Сам принтер дуже маленький (не більший за павербанк).
Не зрозуміла лише одну річ. Якщо я заправляю пачку паперу (10 штук в лоток), калібрувальний папір вийшов, я маю одразу використати 10 листочків? Чи якщо скористаюся принтером через день наприклад, там вже не буде калібрувального листка (бо пачка не використана до кінця) це вплине на якість друку?
Марія, щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою і дякуємо за такий розгорнутий відгук
Як і проговорили вже з Вами, калібрувальну картку використовуйте на кожні 10 фотокарток, Ви можете завантажити папір і друкувати, коли буде потрібно, не обов'язково друкувати одразу всі 10 фото. Це ніяк не впливає на якість друку, адже в принтері використовується технологія термодруку
Після встановлення додатку та наоаштування дізнаоась що товар не доступний для використання в Україні навіть через VPN. Товар не вдалося випробувати тому бульше скащати не можу.
Дивно, у мене все працює, регіон Україна, ви по інструкції з опису підключали принтер?
Яна, вітаємо. Перевірили на 3 різних пристроях, в Україні підключення успішне, без VPN. Додатково відправили вам інструкцію по підключенню, також вона є в описі товару. Тримаємо з вами комунікацію для вирішення цього питання.
Добрий день, проблему було вирішено. Дякую адмініістраціі магазину що швидку відреагували на мій відгук. Товаром задоволена!