Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Бездротовий маршрутизатор Ruijie Reyee RG-EW3000GX PRO

Оцінка користувачів 5/5
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: My Network

Працює згідно заявлених характеристик. Підключення та настройка: легко та швидко через застосунок у смартфоні. Застосунок та веб на нашій мові. Роутер відразу оновився.

• Продавець  My Network

Вітаємо!
      Дякуємо за фото, які ви додали до відгуку — дуже цінуємо. Раді, що вам усе сподобалось! Будемо раді бачити вас знову, заглядайте до нас ще та перегляньте наш асортимент

• Михайло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Працює стабільно, тримає швидкість 700-850 в залежності від відстані, швидко перезавантажується.

Доброго дня. Ми дуже вдячні за ваш відгук.

• Іван Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарний роутер! Брав його для вирішення проблеми з роботою двох провайдерів, та двох роутерів, так як кожен з них не покривав всю квартиру та приходилось в різних кімнатах переходити між мережами. Зараз два WAN порти працюють в сбалансованому режимі(є і інші), конфліктів по підключенню до власних сервісів двох провайдерів немає, онлайн-банкінг працює, особисто подобається окрема WI-FI мережа "Game" при підключенні до неї швидкість обох провайдерів сумується, також є окрема мережа для пристроїв "smart home" підключив всі пристрої та скрив мережу. Налаштовується роутер через веб браузер, бо в додатку самий мінімум налаштувань. Покриття у роутера добре, двокімнатну квартиру зі складним планування(несучу стіну пробиває без втрат)

Недоліки:
    Поки немає

Доброго дня. Дуже вдячні за Ваш відгук. Приємного користування.

• Евгений Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

В целом первые впечатления хорошие.
    Характеристики соответствуют заявленным, 3х комнатную квартиру покрывает полностью. Роутер выглядит дорого и прилично.
    Понравилось что можно легко настроить приоритезацию трафика для игровой консоли или другого устройства.
    Не понравилось меню настроек, оно конечно анимировано но вот не везде логично расставлены пункты, плохо переведено меню, родительский контроль получилось настроить только с моб. приложения.

Переваги:
    Качественно и солидно сделан. Хорошие показатели скорости и мощности сигнала.
    Недоліки:
    Не логичное меню с плохим переводом

Доброго дня!

Дякуємо за ваш детальний відгук про маршрутизатор Ruijie Reyee RG-EW3000GX PRO. Раді чути, що він добре покриває вашу квартиру. Ваші зауваження щодо меню налаштувань і перекладу дуже важливі для нас. Ми обов'язково передамо їх виробнику для покращення користувацького досвіду.

• Жека Д***

Топ за свої гроші ))

Переваги:
    Чудова швидкість з відповідним налаштуванням, стильний дизайн
    Недоліки:
    Поки не побачив ))

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук про маршрутизатор Ruijie Reyee RG-EW3000GX PRO. Раді чути, що ви задоволені швидкістю та дизайном пристрою.