Відгуки покупців про Іграшка для купання Восьминіг, Chicco, 10037.00

Код:  418421925
Оцінка користувачів 3.2/5
  • Елена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Іграшка непогана, дитині зайшли більше за все м'ячики гумові а мені сподобалась в цілому. У нас в одному м'ячику з'явилась пліснява( може і в інших, але в тому дуже сильно. В самій осьминожці навряд, вода, наче, добре зливається.

Вітаємо, дякуємо за зворотній зв'язок!

Іграшки для купання малюка потрібно правильно очищувати, щоб уникати появи на них грибка і цвілі:

1. Не залишати іграшки замоченими у ванні після того, як ваш малюк закінчить купання. Їх потрібно ретельно просушити щоразу, коли купання завершено.
      2. Відразу після купання не забувати мити іграшки в проточній воді.
      3. Щоб ретельно очистити вироби зовні та зсередини, можна використовувати оцет. З'єднати теплу воду та оцет у пропорції 1:2. У цьому розчині ретельно "викупати" дитячих улюбленців.
      4. Тримати іграшки в сухості і за можливості виносити іх з ванної після купання, оскільки причина цвілі – вологість, яка у ванні майже постійно.

Завжди раді допомогти та відповісти на ваші запитання!

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Я і у відгуку нижче, рибки мають дуже не приємний запах. Надалі не повірила йому, не можливо повірити що таке можливо у такого бренда як chicco

Переваги:
    Недоліки:
    Неприємний запах

Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок!
      Маємо безліч позитивних відгуків наших покупців.

Як і зазначали нижче, вся продукція Chicco відповідає вимогам діючого санітарного законодавства України, не містить – BPA (Бісфенол А) та інших шкідливих для здоров'я речовин.

Силіконовий запах буває через те, що продукція запаковується одразу після виробництва, але з часом він вивітрюється.

Також іграшки для купання малюка потрібно правильно доглядати:

2. Відразу після купання не забувати мити іграшки в проточній воді.

У разі виникнення питань, завжди раді допомогти в нашому сервісному центрі по тел: +38 0444990782, моб: +38 067 216-93-24.

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Гумові рибки мають неприємний запах, нажаль.

Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок!
      Шкодуємо, що ви залишилися розчаровані.

Ніколи не отримували подібний відгук.
      Навпаки, наші покупці хвалили іграшку за функціональність, дизайн і високу якість.

Звертаємо вашу увагу, вся продукція Chicco відповідає вимогам діючого санітарного законодавства України, не містить – BPA (Бісфенол А) та інших шкідливих для здоров'я речовин.

Сподіваємося, що інша продукція Chicco вас приємно вразить!

• Оксана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Іграшки Chicco купуємо не в перший раз. Виробник як завжди порадував: + якість, + насиченість кольорів, + пластмаса іграшки дуже міцна, що важливо для безпеки дитини. Восьминіг відразу сподобався.
    Тепер жодне купання без нього не обходиться. подобається виймати м'ячики і вкладати назад, паралельно вивчаємо кольори (поєднуємо приємне з корисним). Дуже сподобалася лійка, м'ячики-рибки можна наповнювати водою і бризкатися). Іграшка відмінна, рекомендую до покупки)

Переваги:
    Якість і функціональність

Дякуємо Вам за довіру.

• Мусатова Т***

Очень красивая и яркая

Переваги:
    Прекрасная игрушка
      Представитель поставщика

Татьяна, благодарим Вас за отзыв!

• Елена Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Іграшка класна, сину зайшла. Купаємось беремо завжди з собою тепер))мячики гумові, приємні на дотик, запаху не мають неприємного, що радує.

Переваги:
    Дуже яскрава
    Недоліки:

Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!

• Юлия А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Класний восминіг. Граємо у ванній і в дитячій. Однозначно іграшка варта уваги.

Переваги:
    Не відчула запаху стороннього ніякого. Матеріал якісний.
    Недоліки:

Вітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!