- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop
Жінка не може натішитися. Батареї вистачає, щоб зробити справи у дворі коли мене нема.
- Переваги:
- Зручна. 2 акб.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Dagaz-shop
Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop
- Продавець Dagaz-shop
Олег, дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop
Зв'язалися швидко після замовлення, і також швидко відправили пилку
- Переваги:
- Пила має два ланцюги, два акумулятори і бачок для мастила
- Продавець Dagaz-shop
Олексій , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop
Доставка в срок, пила компактная,в работе норм
- Продавець Dagaz-shop
Тетяна, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop
Комплектація відповідає заявленій . Отримала менш ніж за добу. Всим задоволена.Вже не дочекаюся випробувати.
- Продавець Dagaz-shop
Аліна, дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Аліна С***
Нарешті зібралася до випробування. На третій день випробувані пилка зламалася. Сказати, що дуже завантажили, то ні, але щось пішло не так.
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop
Довгенько вибирав. Зупинився на цій моделі.
Замовив і наступного дня вже була на НП.
Хороша комплектація. Ящик для зберігання. Два ланцюги.
В роботі показала себе добре. Зробив десь 30-35 зрізів , акумулятор не розрядився . Пиляв до 20-25 мм гілки.
Час від часу треба підтягувати цеп. Ну це нормально. Трохи велика, як на мене ,вібрація, але терпимо для такої малої ваги.
Досить безпечна у використанні , є запобіжник від випадкового включення.
Загалом для обрізання невеликих гілок підходить .
Рекомендую.- Переваги:
- Легка, проста у використанні. Є подача мастила ручна
- Недоліки:
- Треба час від часу підтягувати цеп.я
- Продавець Dagaz-shop
Анатолій , дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Василь Н***Відгук від покупця. Продавець: Dagaz-shop
Швидко відповіли і одразу відправили ,товар відповідає опису .
- Продавець Dagaz-shop
Василь , дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу.
Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.