- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: GTX SHOP. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
В цілому не поганий, за виключенням що іноді глючить ютуб і неможливо відкрити жодне відео.
- Недоліки:
- Іноді не працює ютуб
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: GTX SHOP. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Топ на свої гроші
- Переваги:
- Підʼєднав і полетів
- Недоліки:
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: GTX SHOP. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Жахливий товар!
- Переваги:
- Працює як хоче.
- Недоліки:
- Як тільки увімкнув пройшло десь 20 хвилин і він просто пропав сигнал від нього (посеред фільму), чорний екран і ніякої реакції на пульт чи ще щось. Тільки як вимикаєш і через хвилин 5 вмикаєш.
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: GTX SHOP. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Відповідає опису
Дякуємо за відгук !
- Скурыдин А***Відгук від покупця. Продавець: GTX SHOP. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Проработала 15 мин и легла. Не рекомендую!
- Переваги:
- Нет от слова совсем
- Недоліки:
- Один сплошной недостаток
- Продавець GTX SHOP
Добрий вечір, ми з Вами звʼяжемося і підскажемо що з цим робити. Дякуємо за відгук.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: GTX SHOP. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
В принципі все влаштовує, досить швидка, тільки один нюанс- неможливо завантажити додатки з інтернету, можливо я щось не знаю
- Переваги:
- Достатньо швидка, багато додатків
- Недоліки:
- Неможливо завантажити додатки з інтернету
- Продавець GTX SHOP
Доброго дня ! Зателефонуйте будь ласка до техпідтримки і Вам допоможуть розібратися з цим питанням.
- Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: GTX SHOP. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Отлично
- Переваги:
- Быстрая шустрая много приложений.
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: GTX SHOP. Вбудована пам'ять: 16 ГБ. Колір: Black
Пока що працює
Дякуємо за відгук !