Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Кантер електронний високоточний із цифровим дисплеєм Wimpex до 50кг.

Оцінка користувачів 4.4/5
на основі 71 відгук
  • Відгуки про товар продавця Twerly Shop
  • Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Twerly Shop. Найбільша границя зважування: 50. Колір: Чорний

Выслали сначала нерабочий, заменили,но качество и условия хранения(ржавчина на металлической детали)оставляют желать лучшего

Переваги:
    Дешевизна
    Недоліки:
    Качество исполнения
  • Горенич С***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Найбільша границя зважування: 50. Колір: Чорний

Не работает. Живет своей жизнью. Не выполняет свои функции.

Переваги:
    Хорошая задумка
    Недоліки:
    Выброшенные деньги
    • Продавець  MasterPrice

Шановний користувач.
      Товар є абсолютно справним та повністю виконує свої функції, якщо перед використанням його правильно налаштувати, як ми вам детально пояснювали.
      Для коректного зважування потрібно зняти тарування, скинути нуль та обрати відповідні одиниці вимірювання (грами або унції). Це базові та прості дії. Якщо виникли труднощі з налаштуванням, в мережі є величезна кількість зрозумілих відеоінструкцій, де показано весь процес, хоча він не вимагає жодних спеціальних навичок.

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: Real Sender. Найбільша границя зважування: 50. Колір: Чорний

Показує точно, поки що.

В комплекті в батарейки.
    Недоліки:
    Дефект на фото відмічен.
    • Продавець  Real Sender

Дякуєм

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: TSV. Найбільша границя зважування: 50. Колір: Чорний

Дуже поганий товар, не якісний, повернула! замінили на ще гірший, вагу показують у двічі більшу, викинуті гроші!!! не рекомендую!

Недоліки:
    Дуже поганий товар, не якісний
  • Світлана Р***

Покупкою задоволена. Відправили швидко. Корисна річ, вагу показує точно. Раджу до придбання

Переваги:
    Зроблено якісно
    Недоліки:
    не виявлено
  • Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SMPT-home. Найбільша границя зважування: 50. Колір: Чорний

В залі важу гантелі чи часом не намахують мене)
    А також важу свій військовий рюкзак

• Алексей Г***

Хорошие, есть функция обнуления тары и запоминания веса. Весы точные. Покупкой доволен как крот)

• Микола

Отримав даний товар. На пошті не провіряв. ПРийшов додому, включати, а воно не включається. Батарейки всередині були, але чомусь полярність була поміняна. Поміняв інші батарейки, всерівно - не включається...

Переваги:
    Невідомо
    Недоліки:
    Прийшов неробочим
  • Роман Г***

Чудово

Переваги:
    Дешевше ніж у є таке
  • Наталія І***

відразу випробувала і отримала классний результат, приємний бонус комплект батарійок, покупкою задоволена, дякую

Переваги:
    якість
  • Руслан

Кантер хороший, важить правильно.
    Перевіряв на точних кухонних вагах. На пачці муки 1,8 кг вийшла різниця в 3 г, тобто в межах заявленої похибки.

• Продавець  Real Sender

Дякуєм за відгук!

• Олександр Г***

Добра річ.

Переваги:
    Працює.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Наталия П***

Мне понравились. Максимальная погрешность, которую я заметила 20г.

• Лук'янець Л***

Зручні. Зважують чітко.

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Nitro-shop. Найбільша границя зважування: 50. Колір: Чорний

Працюють)

• Кристина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MAG Group. Найбільша границя зважування: 50. Колір: Чорний

Функціонує без нарікань, вага точна

Переваги:
    Ціна, точність
  • Сергій К***

Дуже корисна річ

Переваги:
    Електронний, доволі точний, зручний
    Недоліки:
    Поки не має
  • Олександр Ф***

Надійний

• Інна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Vcompany. Найбільша границя зважування: 50

Гарні ваги, похибки у зважуванні немає,зручні,компактні,приємні для користування.

Переваги:
    Ціна/якість
  • Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Vcompany. Найбільша границя зважування: 50

Все супер, показники при тарувані вірні,в комплекті 2 батарейки.Рекомендую

Переваги:
    Ціна-якість
  • Коля А***

Не покупайте это д****о, оно не точное.

Переваги:
    Оекакого
    Недоліки:
    Неправельный вес
  • Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Grl. Найбільша границя зважування: 50

Весы очень нравятся-всегда ими пользуюсь, когда надо взвесить чемодан или кошку(в переноске). Точность-не до грамма, но они и не рассчитаны на такую. Меня товар устраивает полностью.

Переваги:
    Точно, удобно
    Недоліки:
    не нашла
    • Продавець  Grl

Дякуємо Ірина за відгук.
      Відгук від покупця завжди допомагає розібратися у пропозиції покупця. З косяками завжди працюэмо і робимо все необхідне, щоб вирішити питання. Хороші відгуки – це покозатель нашої гарної працi.

• ъъ

Для точных показаний любые весы нужно нагружать весом не менее 1 %, а эти показывали даже несколько грамм. Например если груз 1.5 грамм - на дисплее десятых грамма нету, поэтому покажут или 1 грамм или 2 грамма и такую погрешность нужно учитывать при взвешивании малых грузов.

• Максим Н***

Показують точну вагу.

• Валера Я***

Все ок

Переваги:
    Точность
    Недоліки:
    Немае
  • Василь І***

Товар прийшов весь в царапинах фото з точки видачі додаю, терміново була потрібна тому забрав і не воернув. При зважуванні дає похибку - 20 грам але для мене це критично.

Переваги:
    Відносно дешево і точно
    Недоліки:
    Похибка вимірювання. товар не не новий, але це швидше до продавця ніж до виробника.
  • Павел Л***

Что тут думать - брать надо!

Переваги:
    Взвешивает великолепно! Электронный дисплей - удобно.
    Недоліки:
    Не обнаружены
  • Владислав Л***

Гарні ваги. Рекомендую.

Переваги:
    Точність, зручність у використанні.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Виталий П***
    Відгук від покупця. Продавець: E-Shop24. Найбільша границя зважування: 50. Колір: Чорний

Показует точно, брал для рыбалки.

• Світлана Т***

Гарні ваги, буває іноді похибка в 10 грамів, але все одно зручні, приємні для користування. Виглядають якісно.

Переваги:
    Гарні, зручні
    Недоліки:
    Іноді похибка до 10 грамів
  • Алексей

при взвешивании более 10кг ручка изгибается, из-за этого показывает на одном и том же предмете разный вес. при этом разница в 10 раз больше заявленной точности.

Переваги:
    доступно, габариты, устройство под свою задачу
    Недоліки:
    отличия показаний при больших весах.
  • Коля А***

Вага точна, добра реч

Переваги:
    Класс!!!!
    Недоліки:
    Батарейки папірєви.
  • Литвак Л***

Отличные весы.

• Мария А***

Превзошел ожидания.

• Ірина О***

Все чудово працює. Перевірили по магазинних фасовках- вагу показує дуже точно

Переваги:
    Точно зважує, підсвічування дисплея дозволяє зручніше бачити цифри
  • Роман Б***

Получил сегодня...выставил взвешивание в килограммах.Взвесил полукилограммовую буханку хлеба-показывает 1 кг..
    Что только с ними я не делал.Удваивает вес и всё

Переваги:
    Недоліки:
    удваивает вес
    • Продавець  TSV

Дякуємо за звернення.Ваш відгук був переданий відповідальному менеджеру для розв'язання питання, ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

• Роман Б***

Весы поменяли быстро и оперативно после того как я их отослал обратно.Брак везде возможен...Весы работают идеально,претензий нет.Рекомендую.

• Сергей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Рекрут. Найбільша границя зважування: 50. Колір: Чорний

Хороший кантер проверил показывает точно рекомендую