Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Миючий засіб для пуху Hey-Sport DOUNEN WASH 250 мл (SHiz13506)

Оцінка користувачів 4.13/5
  • Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

Протягом останніх 3х років регулярно користуюся цим засобом. З ним забула, що таке хімчистка пухових виробів.

Переваги:
    Добре пере, не злипається пух.
    Не потрібно використовувати тенісні кульки при пранні
    Недоліки:
    Не дуже економний
  • Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

Це диво засіб, пух після прання рівномірно був по пуховику розподілен, я в захваті

• Клим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

Чудовий засіб! Прала білий пуховик, все відіпралося. Відповідає своїм характеристикам.

Переваги:
    Гарна якість прання
    Недоліки:
    Дорога ціна
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

Результат перевершив очікування. Стара пухова ковдра стала як нова.

Переваги:
    Результат прання.
    Недоліки:
    Ціна трішки кусається.
  • Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

Наче все ок. Пух не збився

• Пліхівська О***
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

Чудовий засіб, задоволена ним на всі 100%. Прала куртку з натуральним пухом. Як результат: куртка чиста, пух не склеївся. Спочатку, коли ще куртка була мокрою, пух був в комочках. Але, після висихання та струшування, пух розійшовся досить легко. Рукава випралися добре, навіть без попереднього запирання. Засіб вартує своїх коштів.

Переваги:
    Добре пере, пух не склеює
  • Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 250 мл

Класний засіб для прання,куртки після прання виглядають гарно.

Недоліки:
    Не знайшла

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук!

• Элина
    Відгук від покупця. Продавець: ladybug. Об'єм 1 шт: 250 мл

Чудовий засіб. Гарно відіправ пуховик

Переваги:
    Все як зазначено на етикетці
    • Продавець  ladybug

Добрий день!
      Щиро дякуємо Вам за відгук!

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

Не залишає розводів, добре пере.

• Анастасия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

Дуже задоволена. Гарно пере як ковдри, так і куртки зимові. Висихає, і вуаля - як нова річ. Після прання відчувається приємний, тонкий запах. Рекомендую.

• Наталія О*** Лисих
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

Якісна рідина для прання рухових виробів.

• Капшук Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ladybug. Об'єм 1 шт: 250 мл

Товар гарний відправник не відповідально поставився до пакування.

Переваги:
    Відіправ все що я хотіла
    Недоліки:
    Погане пакування. Кришка тріснула і третина засобу вилилася у пакет пакувальника.
    • Продавець  ladybug

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Нажаль ці засоби ідуть без коробки. Ми подумаємо, як можна покращити пакування.

• Вікторія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Up Shop

Средством осталась довольна. Остирал полностью пуховик от пятен и мелких загрязнений.

Недоліки:
    сильный неприятный запах
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

Доставлений товар відрізняється від товару в описі (назва товару, дизайн упаковки)
    Додаю фото того, що прийшло.

Магазину варто не вводити споживачів в оману , а розмістити правильний опис товару на сайті….

• Продавець  Eholov

Вітаю. Засіб який ви отримали з самої свіжої партії яку ми отримали. Раз на декілька років виробник міняє дизайн упаковки і ми просто не встигли замінити фото. В середині флакону знаходится саме те, що ви замовляли, тому максимально низький відгук на товар не дуже обгрунтований.

• Продавець  Eholov

Також, ви можете зайти на офіційний сайт виробника та подивитися який саме зараз актуальний дизайн упаковки посилання

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Top Buyer. Об'єм 1 шт: 250 мл

Я пере пуховки дуже давно, ще коли було кря-кря і нічого іншого, але такого від'ємного засобу ще не зустрічала, не рекомендую

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Не працює від слова зовсім, з пуховки після прання стікала брудна вода і залишився запах від цигарок
    • Продавець  Top Buyer

Доброго дня! Рекомендуємо не просто наносити на пуховик, зверніть увагу на інструкцію користування товаром ,дякуємо за звернення!

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Eholov

Абсолютно нічого не допомагає цей засіб!!!

• Продавець  Eholov

Доброго дня. Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Придбаний Вами товар користується великим попитом, покупці дуже задоволені і таких ситуацій ще не виникало, на що вказують відгуки інших покупців. Можливо ви не дотримались інструкції при використанні, чи було неправильне дозування засобу? Підкажіть, як саме ви використовували засіб і що прали?