Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Міні Наліпки на клавіатуру білий текст на прозорій плівці вирізані по контуру розмір 4 мм

Код :  419126964
Оцінка користувачів 4.89/5
на основі 72 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    97 відгуків:  позитивний
    Загалом, клієнти дуже задоволені якістю, швидкістю доставки та пакованням. Більшість відгуків позитивні, особливо щодо зручності використання та гарного зовнішнього вигляду наклейок. Мінуси здебільшого стосуються дрібних недоліків у комплекті, наприклад, незручного пінцету та деяких нюансів у застосуванні.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юрій

Класні наліпки. Добре тримаються
    Краще використовувати пінцет для вищипування брів

• Валерія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Наклейки виглядають дуже добре, в комплекті йде невеличкий пінцет,шо є приємним плюсом
    Замовила 2 комплекти,мені подарували третій набір наліпокце теж дуже приємно
    Задоволена покупкою на 10/10

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Не погані наліпки) шукала саме такі, щоб не перекривали повністю клавішу. Дякую за подарунок!

• Юлія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Товар не соответствует действительности. На фото указываются нормальные щипчики, металлические. Но по факту приезжают ужасные пластиковые, маленькие, напечатанные на 3д принтере, при чем еще и очень плохого качества. Они просто не гнуться, а как ими клеить я вообще не представляю. Зачем вы обманываете покупателей?

• Продавець  PrintLabelStore

Перепрошую за незручності. На жаль, змушені замінити пінцет на пластиковий, щоб не підіймати ціну на товар. Пінцет - це не основна частина комплекту Якщо вам трапився бракований пінцет, будь ласка, напишіть нам та оформіть повернення.

Дякуємо за Ваш відгук.

На жаль, Ви дійсно отримали пінцет іншого типу, ніж зображений на фото. Ми не приховуємо цей факт і вже працюємо над оновленням фотографій комплектації.

Водночас хочемо зазначити, що основним товаром у цьому комплекті є наклейки для клавіатури, а пінцет є лише допоміжним аксесуаром для їх нанесення. За понад два роки продажів нам доводиться змінювати комплектацію через труднощі з постачанням окремих комплектуючих та суттєве зростання їх вартості.

Сьогодні українському виробнику доводиться працювати в дуже непростих умовах: забезпечувати виробництво, сплачувати податки, зберігати робочі місця та водночас утримувати доступну ціну для покупців. Саме тому було прийнято рішення замінити пінцет на доступний аналог, не підвищуючи вартість комплекту.

Прикро, що якість самих наклейок у відгуку не згадується взагалі, хоча саме вони є основним товаром у комплекті.

Нам шкода, що ця невідповідність викликала у Вас настільки сильне розчарування. Якщо пінцет для Вас був принципово важливою частиною замовлення, Ви завжди могли звернутися до нас для вирішення питання — ми відкриті до діалогу та пошуку компромісу.

Окремо зазначимо, що в посилці була додаткова наклейка-подарунок, яку Ви отримали безкоштовно. Саме тому нас особливо засмучує читати звинувачення в обмані, адже ми намагаємося дати покупцям більше, ніж передбачено комплектацією. Звинувачення в навмисному обмані покупців виглядає для нас дещо несправедливим.

Бажаємо Вам лише вдалих покупок у майбутнь

• Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Класні наклейки. На клавіатурі виглядають як рідні. Швидко клеїться, зручно що в комплекті йдуть пінцет та серветки

Переваги:
    Швидка доставка
  • Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Дуже дякую за швидку доставку товару! Я задоволений якістю придбаної речі. Все добре запаковано, жодних пошкоджень не виявлено. Обов'язково буду замовляти у вас ще. Рекомендую цей магазин усім!

• Александр О***

ВСЕ СУПЕР!
    Навіть я наклеїв з 1-го разу, вийшло як так і було...

Переваги:
    Швидко, просто, красиво
    Недоліки:
    не помічені
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Наклейки тільки на основні букви та символи. Багато символів забули(

Переваги:
    Швидко
    Недоліки:
    Не всі символи клавіатури
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Переваги:
    Комплект
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Все супер, лше для поклейки використовував власний пінцет.

Переваги:
    Висока якість, швидка відправка
    Недоліки:
    НЕ зручний пінцет
  • Евеліна
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore
    Переваги:
    Гарно виглядає
  • Альона Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Не зручні щипці. А без них клеїти неможливо. Використовувала домашні щипці для манікюру. За таку ціну все супер.

Переваги:
    Все ок
    Недоліки:
    Не зручні щипці
  • Лілія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Дуже швидка відправка. Наліпки якісні.Все добре. Задоволена.

Переваги:
    Швидка відправка, товар соответствует
  • Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Наклеїв в грудні 2024 року, тримаються добре, не стираються. Ноутбуком користуюсь регулярно для роботи.

Переваги:
    Стійкі, не стираються

Дякую за відгук!

• Артём С***

Все прекрасно

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Спасибо большое за быструю доставку и качественный товар!
    Наклейки пришли за несколько дней. Всё отлично приклеилось)

• Софія В***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Букви клеяться легко, в подарунок додали такий самий набір наліпок. Окрема подяка за пінцет, але він не дуже зручний, деякі букви приклеїлись трохи криво. Буде добре, якщо маєте свій

Переваги:
    Розмір, зручність
  • Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Отличные буквы, очень доволен качеством!

• Осіпчук Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Все ок. Як фірмові на клавішах. Клеїти починати з правого боку клавіатури й брати букву з права листка

Переваги:
    Гарна якість. Запасні букви
    Недоліки:
    Невеликі
  • Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Наклейки легко приклеїлись і добре тримаються. Дякую за другий комплект.

• Микита К***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Гарні наліпки, приємно виглядають на клавіатурі. Маленький пінцет з комплекту не дуже зручний, але приємно що він є.
    Продавець поклав 2 комплекту наліпок в якості подарунка.

Переваги:
    Гарно тримаються
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Сподобались наліпки, поки тримаються добре

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Не совсем то, что я ожидал, но это скорее из-за моих завышенных ожиданий. А так товар соответствует фото, наклейки клеятся нормально.

Переваги:
    Маленькие буковки
    Недоліки:
    Нет буквы Ё
  • Наталя Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Гарні, яскраві і якісні наліпки. Вони маленькі, тільки буковки і це перевага що не на всю поверхню клавіши.
    Дякую.

• Анастасія П***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Наліпки загалом хороші, тільки пінцет який йде разом з ними не дуже зручний в використанні. А так все просто супер

• Лариса Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Наліпки дуже якісні.Замовлення було надіслано і доставлено швидко,ще й приємний бонус- додаткові наліпки ,що неабияк порадувало.Продавця рекомендую.Побільше вам вдалих продаж і вдячних клієнтів

Переваги:
    Якісний товар,безкоштовна доставка,подарунок.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Євгенія
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Наліпки вже тривалий час, і ще жодна не відпала. Може трохи складнувато було наклеїти, достатньо маленькі. Але вони гарно на клавішах виглядають

Переваги:
    Гарна якість

Дякую за ваш відгук

• Іра К***
  • Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Чудові нехай довго прослужить.

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Дякую, все підійшло. Дуже якісний товар ,і дякую за подарунок , який поклали ) Гарних Вам продажів ,з найкращими побажаннями )

Переваги:
    Якість,швидкість .
  • Роман

Дякую! Якість гарна!)
    Замовляв одну, а прислали другу в подарунок)

Переваги:
    Якість, подарунки
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Супер наліпки, якість дуже крута.
    На клавіатурі виглядають, наче там і були. Комплектація замовлення приємно здивувала: серветки, другий комплект наліпок в подарунок, ще й пінцет :)
    Дякую продавцю і дуже раджу до замовлення всім, хто обирає наліпки саме цей комплект.

Переваги:
    Швидка доставка, якість, комплектація
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Вже багато хто написав, просто підтверджую - хороші наліпки, як на мене. Не знаю, як вони себе покажуть з часом, але зараз виглядають ок. Придбав дві, про всяк випадок, продавець додав ще одну наліпку в подарунок, за що йому подяка.

Переваги:
    Компактні, прозорі
    Недоліки:
    Беріть свій пінцет, типу як на фото продаця - пластиковим пінцетом що в комплекті до наліпок, складно буде ліпити.
  • Анна Е***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Наліпки топ, стали як рідні, дякую за красу

Переваги:
    Непомітні, акуратні, доступні
    • Продавець  PrintLabelStore

Дякую за відгук. Нехай служать)

• Юрій А***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore
    Переваги:
    Дуже якісні, хороший клей, дуже добре тримаються
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: PrintLabelStore

Якісні наклейки, виглядають як гравірування. Добре видно навіть при поганому освітленні. Продавець дав другу в подарунок. В комплекті пінцет та серветки дві для установки. Зручно встановлювати, тримається добре користуватись зручно. Якщо придбаєте жалкувати не будете