Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Велокомпьютер бездротовий спідометр на велосипед з ліхтариком фара велофара із сигналом компʼютер для велосипеда з дисплеєм функціональний велосвітло з акумулятором 4000 мАг універсальне кріплення IP65 для коліс велогаджет OnePro Синій 71050

Код :  419200731
Оцінка користувачів 4.77/5
  • Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Велокомп'ютер дуже добротний, фара світить гарно, дитина задоволена.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що велокомп’ютер і фара повністю виправдали очікування, а дитина задоволена покупкою. Нехай користування буде зручним і безпечним, а поїздки приносять лише позитивні емоції. Завжди раді бути корисними!

• Анастасія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Дуже гарний спідометр за свою ціну.
    Яскрава фара має багато режимів. Кілометри рахує вірно. Має гучний сигнал.
    Заряд тримає при всьому навантаженні добре.
    10/10

Переваги:
    Вище написала
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за детальний відгук та високу оцінку товару. Раді, що спідометр, фара та сигнал повністю виправдали очікування, а заряд тримається добре навіть при активному використанні. Дякуємо за вибір саме цього велоаксесуару й бажаємо приємних та безпечних поїздок!

• Ігор К***

Все чудово на

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що велоспідометр та фара вам підійшли й усе працює чудово. Ваша довіра дуже цінна, це допомагає підтримувати якість асортименту. Бажаємо приємних і безпечних поїздок та тільки позитивних вражень від користування!

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Все підійшло, легке встановлення і всі необхідні функції.
    Дитина задоволена.

Недоліки:
    Не має
    • Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що спідометр легко встановився та має всі потрібні функції, а дитина задоволена користуванням. Нехай поїздки будуть безпечними та приємними, а наш товар надійно слугуватиме ще довгий час.

• Макс О***

Крутий фонарик і велокомп'ютер

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що фонарик і велокомп’ютер вам сподобалися та виправдали очікування. Нехай пристрій допомагає у поїздках, робить їх безпечнішими та комфортнішими. Завжди раді бути корисними й будемо чекати на ваші нові замовлення.

• Віктор Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Чудовий велокомпʼютер особливо за свою ціну

Переваги:
    Якісний, невисока ціна, легка установка,швидка доставка
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку велокомпʼютера. Раді, що якість, ціна, легка установка та швидка доставка виправдали очікування. Такі відгуки допомагають іншим покупцям з вибором. Бажаємо приємних та безпечних поїздок з новим аксесуаром!

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Як велокомпʼтер дуже прикольний, клаксон прикольний, але на ліхтарик розраховувати сильно не рекомендую, я собі поставив окремо фенікс набагато краще світить

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та вибір нашого велокомп’ютера. Раді, що функціонал спідометра та клаксон вам сподобалися. Зауваження щодо яскравості ліхтаря взято до уваги під час подальших поставок. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок з нашим товаром.

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій

Купую вже другий такий, діти задоволені, все працює, перший купував рік назад другий нещодавно, поки все працює як буде далі будемо бачити. Ціна якість нічого подібного на ринку напевно не знайдеш в такому функціоналі і ціна. Дякую

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і за те, що вже вдруге обираєте наш велокомпʼютер. Раді, що діти задоволені, а функціонал і співвідношення ціни та якості виправдали очікування. Бажаємо приємних і безпечних поїздок та будемо раді бачити серед постійних клієнтів.

• Микита Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний

велокомп'ютер зроблений з дуже якісного пластику, порадував багатий функціонал, дуже задоволенний, рекомендую.

Переваги:
    Якість, Функціонал, Ціна
    • Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку велокомп’ютера. Раді, що якість матеріалів, функціонал і ціна повністю виправдали очікування та що товар вам сподобався. Дякуємо за рекомендацію і довіру. Бажаємо комфортних та безпечних поїздок!

• Микита Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій

Переваги:
    Якість, Функціонал, Ціна
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого велокомп’ютера. Раді, що якість матеріалів, функціонал та ціна повністю виправдали ваші очікування. Дякуємо, що обрали саме цей товар і поділилися рекомендацією. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок!

• Софія С***

Хороший

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого велоспідометра з фарою. Раді, що товар вам сподобався та виправдовує очікування. Нехай пристрій служить надійно, допомагає стежити за поїздками та дарує комфорт і безпеку під час кожної вашої велоподорожі.

• Владимер К***

Чудово. Свистеть. Ярко

Переваги:
    Яркий
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що велокомп’ютер вас задовольнив, яскраве світло та сигнал працюють саме так, як очікували. Нехай пристрій надійно служить у поїздках і робить ваші маршрути безпечнішими та комфортнішими.

• Олександр К***

Гарний

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого велоспідометра. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням, а ціна стала додатковою перевагою. Нехай пристрій надійно служить у поїздках, допомагає контролювати швидкість і робить кожну велопрогулянку комфортнішою та безпечнішою.

• Олег Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Придбав цей гаджет Поки що задоволен придбанням але розетка працює дуже повільно-відправили через 36 годин після оплати Але найбільший недолік в тому що немає української інструкції та ще й англійська надрукована самим найменьшим щрифтом прочитати пошти неможливо На мій погляд слід заборонити продавати любий товар без української інструкції. Встановити цей гаджет можно чисто інтуїтивно але настоїть розмір колеса та інші функції не маючи орлиного зору та знання англійської важкувато .А так за пару днів враження норм.Десь читав що можливо регулювати звук та силу сигналу поки що не знайшов як ,той що стоїть дуже гучний як для байку. Точність показань спідометра та одометра ще не перевіряв,для мене важливіше

Переваги:
    добре що 3 в 1,гарне світло.На перший погляд доволі надійно зроблено
    Недоліки:
    Немає української інструкції
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за розгорнутий відгук та вибір цього велогаджета. Перепрошуємо за затримку з відправкою та незручності через відсутність україномовної інструкції й дрібний шрифт. Зауваження щодо інструкції та гучності сигналу вже передані на опрацювання, це допоможе покращити товар.

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний

Брав сину. Він дуже заловолений. Працює відмінно!

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей велокомп’ютер для сина. Раді, що пристрій працює відмінно та подобається у користуванні. Нехай спідометр допомагає отримувати ще більше задоволення від поїздок і служить довго та надійно.

• Вячеслав Р***

Сподобався.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що велоспідометр вам сподобався та виправдав очікування. Нехай новий аксесуар робить поїздки комфортнішими та безпечнішими. Якщо в процесі користування виникнуть запитання — завжди відкриті до діалогу.

• Володимир М***

Деже класний спідометр

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого спідометра! Раді, що товар вам сподобався та виправдав очікування. Нехай прилад допомагає зручно контролювати поїздки та швидкість, а кожна велопрогулянка буде безпечною та приємною. Завжди раді бачити вас серед покупців.

• Дуда С***

Швидко відправили

Переваги:
    Все працює
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що замовлення було відправлено швидко й товар працює належним чином. Ваша довіра до нашого товару багато для нас означає. Бажаємо приємного користування велоспідометром та комфортних поїздок.

• Юрий Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Все супер вписалась как по заводу

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару! Дуже приємно, що спідометр чудово підійшов і «вписався як по заводу». Раді, що обрали саме цей варіант. Нехай оновка надійно служить у поїздках і дарує лише комфорт та задоволення від користування.

• Юлія К***

Все супер!

Переваги:
    Стильный та зручний у користуванні
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що спідометр виявився стильним і зручним у користуванні та повністю виправдав очікування. Нехай пристрій надійно слугує під час поїздок, допомагає стежити за швидкістю та дарує тільки приємні враження від велосипедомандрівок.

• Маріанна Є***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Червоний

Класний, все швидко. Світить гарно.

Переваги:
    Все працює
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару. Раді, що велокомп’ютер працює справно, яскраво світить і ви задоволені покупкою. Нехай пристрій допомагає у комфортних та безпечних поїздках, а користування буде приємним і зручним.

• Роман Р***

Все підійшло. Супер!

Переваги:
    Якісний. Легко налаштовувати.
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що велоспідометр підійшов, сподобалась якість та просте налаштування. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай пристрій довго та надійно служить, роблячи кожну поїздку комфортною та безпечною.

• Унгурян В***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Зелений

ДЯкую. Все підійшло!

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що велокомп’ютер з ліхтарем вам підійшов і все працює як очікували. Нехай пристрій допомагає комфортно й безпечно кататися, а поїздки приносять задоволення. Будемо раді бачити вас знову серед покупців.

• Андрій З***

Все працює.
    Дитина в захваті.
    Просте налаштування з допомогою ШІ

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що спідометр працює належним чином і приносить стільки радості дитині, а налаштування виявилося простим. Дякуємо за вибір цього велоаксесуару та бажаємо приємного й безпечного користування під час поїздок!

• Анатолій С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Доставили швидко, працює добре. Недоліків не знайшов

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що велоспідометр швидко доставили та він добре працює. Бажаємо зручного користування, точних показників і приємних поїздок на велосипеді.

• Дима К***

Гут.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що ви обрали цей велокомп’ютер. Нехай він зручно допомагає під час поїздок, а користування буде приємним і надійним щодня.

• Олександра Л***

Швидко доставили. Поки все ок

• Продавець  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Фара-спідометр, комплект повний все працює.

• Олександр Ш***

Класна фара, дуже сподобалась

• Продавець  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Марія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Чудовий пристрій, все працює відмінно! Спідометр працює, ліхтарик має хорошу потужність, дзвіночком не користуємося (але для тих, кого зажовбали пішоходи на велодоріжках — ідеальний варіант). Загалом, класна річ за свої гроші!

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Ганна Д***

Через 2 тижні користування зламалось кріплення ((

Переваги:
    Все працює, ліхтар гарно світить
    Недоліки:
    Зламалось кріплення
    • Продавець  kidsDM

Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. На жаль, обмін/повернення товару впродовж 14 днів.

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Зелений

На перший погляд - достатньо якісний продукт. Приємний на дотик матеріал самого пристрою. Яскраво світить, гучно сигналить. Монтаж - без проблем. Налаштування достатньо зрозумілі. Комп'ютер працює, але повноціфнно протестити в польових умовах ще не було можливості.

Переваги:
    По акції адекватна ціна як за непогану фару так і за бездротовий комп'ютер.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Ігор Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Мені все сподобалося. Гарна якість збірки, яскраві ліхтарі, гучний сигнал та зрозумілий в налаштуванні спідометр. За таку ціну я дуже задоволений товаром. Дякую.

Переваги:
    Функціональність, якість матеріалів, ціна
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  kidsDM

• Владислав Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Все працює, прийшов у чудовому стані

• Олександр С***

Супер! Все працює!

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Чорний

Купила не так давно,але вже встигла протестувати. Показує час,швидкість, відстань,темп. Також є крутий ліхтарик має ближній і дальній режим( світить добре), гучний сигнал. Екран на сонці не засвідчує. Ще є функції,які я ще не спробувала ( буду ще розбиратися) . Покупкою задоволена, рекомендую!)

Переваги:
    Якість,широкий функціонал,швидка доставка, обслуговування орієнтоване на покупця.
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.