- AI аналіз відгуків30 відгуків: 80% позитивних, 13% нейтральних, 7% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
- Александр ш***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Скрипит сильно , любое изменение тела - скрип ,тяжелая , приходится дополнительно стяжками стягивать края чтоб можно было сидеть на краю
- Переваги:
- Крепкая
- Недоліки:
- Скрип , вес ,скрип , скрип
- Продавець Smart room
Вітаю!
Ми дуже вдячні за Ваш відгук, за те що поділилися враженням від нашого товару.
Хочемо надати відповідь розʼяснення.
Перше питання що до ваги:
Так, вага даної моделі 12кг і Ви не могли цього не бачити, це навіть прописано у назві товару. Ми використовуємо якісну профільну трубу 3х3см з ребрами жорсткості та товщиною стінки 2мм для того щоб розкладачка була міцнішою за аналоги які існують на ринку. Все для того щоб наші клієнти не прокинулись від того що розкладачка тріснула.
В нас є модель із алюмінієвої труби, такая модель важить 6кг, але по вартості вона дорожча, тому що алюміній не китайський, який гнеться за декілька тижнів (хто купував китайські ліжка той знає), саме тому ми надаємо гарантію на наші вироби 12 місяців, тому що впевнені в якості власного виробу.
Друге питання що до скрипу:
Оскільки ми використовуємо міцну водонепроникну тканину D600, за рахунок натягу, тканина може видавати скрип, все залежить від ваги людини, але якщо під Вашою вагою присутній скрип, з часом він проходить.
Це не є браком.
Ми дуже ретельно підходили до виробництва даної моделі, тому Вас запевняю, це найкраще поєднання матеріалів, все інше короткочасне та марнотратство вашого часу і коштів. - Вячеслав І***
Друже, розбери ліжко і промотай любой камуфляжной лентой металевий каркас, де він контактує з тканиною. Скрип пропаде.
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Якість матеріалів топ
Якість збірки норм але не топ
Свої функції виконує- Переваги:
- Річ яку не соромно мати
- Недоліки:
- Таких щоб критичні ні
- Єгор Д***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Отлічна розкладачка
- Олег Ж***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Супер.
- Переваги:
- Міцна, надійна, не розтягується, стійка.
- Недоліки:
- Вага, але воно того варте
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Повністю відповідає опису, вагу витримує на ура (приблизно 140кг) поки за місяць повністю задоволений покупкою. Можливо хотілось би трохи більшу ширину - але це не критично.
- Переваги:
- Якість, зручність, відповідає опису
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Хороший варіант, конструкція не із консервних банок дозволяє спокійно користуватися людям в районі 100 кг.
Без проблем може сісти 3 людини і каркас не погнеться.- Переваги:
- Сталева конструкція, міцна
- Недоліки:
- З часом починає скрипіти
- Олег Ф***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Хороша та міцна розкладачка. Під мою вагу супер(78кг). Використовую з надувним матрацом М-ТАС,дуже зручно. З часом почала скрипіти,хоча думаю це проблема всіх розкладачок
- Переваги:
- Міцна і якісно пошита.
- Недоліки:
- Скипіння
- Дмитрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Класна розкладачка
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Получил товар, не повреждённый, все запчасти на месте. Есть некоторые нюансы, но на использование не влияют(край ножек, где установлена резина, слегка помят сам профиль, причём на всех ножках). Ещё 1 момент - слегка шатается вперёд назад, несмотря на вес в 12кг,может это нормальное явление(лежа на ней никак не ощущается)
- Переваги:
- Массивная конструкция, что придаёт уверенности в продолжительное использование
- Недоліки:
- Помят край ножек, фото приложу.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Smart room
Поки що норм
- МммВідгук від покупця. Продавець: Smart room
Норм
- Загоруйко Н***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Писали ,що чохол замалий,ні!Все по розмірах!
Зручно збирати,компактна у складеному стані.
Ретельно спакована,можна не хвилюватися,що щось десь розірветься.- Переваги:
- Якість металу та тканини на 10+!
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Незамінна річ у побуті і на роботі. Хочу сам і зичу всім, хто придбає, щоб служила довго і вірно!
- Переваги:
- Компактний дизайн, міцна конструкція, розкладається-складається доволі легко і просто
- Недоліки:
- Заглушки можуть не дуже міцно фіксуватися, інших поки що не помітив, сподіваюся їх і не буде зовсім
- Олексій Х***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Огонь якість класс! Рекомендації!
- Переваги:
- Недоліки:
- Вага
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Ліжко добре, але через пару днів почала скріпити,
- Переваги:
- Дуже зручна для перенесення, спати удобно
- Недоліки:
- З часом (через пару днів) почала скріпити
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Відмінний товар...
Пішов нашим захисникам... - Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Дякую за розкладачку, дуже крута та міцна. Тканина виглядає тонкою, але попри все витримує. М'яка, ніде не тисне, висипаюся шикарно. Саме те, що потрібно військовому. Посилка швидко дійшла, жодних проблем не було. Більш ніж задоволений.
- Переваги:
- Міцна та надійна, не страшно, що розвалиться за місяць
- Недоліки:
- Незнайшов
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Рекомендую.
- Василь Н***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Покупка, відправка і отримання пройшло досить швидко. Що до ваги відчувається надійність . При розпакуванні було легке пошкодження ( надріз) чохла але це не суттєво, метал хороший міцний, металеві проставки проти скрипу присутні , розкладається легко і швидко. Що до матерії то мені здається вона трохи за тонка . Купував соб,і як для військового є підозра що матерія не витримає від постійного користування але можливо це міф, час покаже . Дякую за відправку.
- Переваги:
- Швидка доставка, міцний метал.
- Недоліки:
- Як на мене тканина трохи за тонка.
- Продавець Smart room
Вітаємо!
Дуже вдячні Вам за відгук.
Щодо тканини: ця тканина перевірена часом та протестована багато разів.
Наразі додамо у карточку товару відео огляд та тестування цієї моделі.
Вам немає чого хвилюватись тому що ми єдині виробникі які надаємо гарантію 1рік, тож у разі виникнення питання ви завжди можете до нас звернутись і ми обовʼязково все вирішимо. Ми повністю відповідаємо за свою продукцію.
Щодо чохла, іноді таке трапляється при транспортуванні, але ми дуже гарно пакуємо.
Ми можемо відправити Вам новий чохол якщо буде необхідність.
Ми завжди на звʼязку та працюємо для Вас.
Дякую за те що знайшли час для написання відгуку, для нас це дуже Важливо.
Приємного Вам користування, і памʼятайте про гарантію.
Підтвердження гарантії є Ваше замовлення. Замовлення нікуди не пропадає та не видаляється.
Гарантія діє з моменту отримання 1рік.
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Гарний сервіс та обслуговування! Після залишеного відгуку про пошкодження тканини на розкладачці зі мною швидко звʼязалися та відправили нову розкладачку!
Товаром повністю задоволений! Рекомендую!- Переваги:
- Мобільна, швидко збирається, легко переноситься, комфортно спати
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Товаром задоволений! Але прийшло з пошкодженою тканиною, а саме невеликі порізи, яка може далі розлізтися!
- Продавець Smart room
Дуже Вам дякую за відгук та фото, є дві версії до ситуації, що це могло статися по дорозі, або коли відкривали наше пакування.
Перед відправкою ми обовʼязково перевіряємо , додатково пакуємо в два слої картону, потім скотч, потім сирейтч плівка.
Оскільки це була доставка курʼєром ми нажаль ніяк не відстежимо де саме відбулось пошкодження.
Але це повністю наша відповідальність, тож Вам вже відправили нову розкладачку, все це за наш рахунок, так як на розкладачки ми надаємо гарантію 1рік.
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Скрипит, а в остальном - отлично.
- Переваги:
- Компактная, лёгкая.
- Недоліки:
- Скрипит.
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Я посылкой доволен,но все равно для пользования ней при высоких нагрузках 80- 140 кг. Необходима доработка во первых, это дополнительная прострочька или "руками прошивка "продольных швов, а также установка двух продольных распорок между ножками и постановка на всех ножках подпятником(от проваливания в снег,писок рыхлый или влажный грунт.
- Інна Т***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Розкладачка супер. Навантаження 100 кг. витримує легко ( може і набагато більше) Якісний матеріал та металевий каркас. Не скрипить, не провисає. Розкладається та збирається зручно є чохол.
- Переваги:
- Витримує велику вагу, якісний матеріал.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Smart room
Похідне ліжко - супер. Відчувається якісний виріб відразу з упаковки. Метал, не алюміній. Побачу як в користуванні, але вже відразу сподобалось.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Степан З***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Якісний матеріал, відчувається,що має служити довго)
Задоволений - Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Якісне виконання, дуже швидко відправили. Замовлення було вже ввечері,але встигли відправити і зранку вже отримали.
Повністю відповідає опису та фото продавця. Зручно спати, витримує заявлену вагу- Переваги:
- Якість,ціна
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Раскладушка супер, выглядит мощно, метал не тонкий и не хлюпкий, видел похожие модели большинство с тоненькими ножками, такое ощущение что ляжешь и они под тобой провалятся, а тут взяв в руки раскладушку даже в собранно виде в чехле, понимаешь что это исключено.
Все сделано качественно и аккуратно.
Заказал поздно вечером, утром перезвонили и в течении часа отправили.
На почте перед оплатой перепроверил, все отлично.
Товаром очень доволен, рекомендую.- Переваги:
- Цена, качество, гарантия.
- Недоліки:
- Не нашел.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Покупкою дуже задоволений.
Давно мріяв про таку розкладачку, але все ніяк не міг визначитись, бо таких моделей дуже багато і ціна така різна, але вирішив обрати щось середнє по ціні, та підтримати вітчизняного виробника.
Товар якісний, все зроблено на совість, це дуже важливо )всі розуміють кому зазвичай потрібні такі розкладачки) хотілось купити один раз та на довго, це воно.
Ще дуже сподобалось що це єдина компанія яка надає гарантію на ці розкладачки, це плюс.
Дякую, все супер.- Переваги:
- Якість, повноцінне ліжко в кишені, гарантія.
- Недоліки:
- Немає.
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Очень крутая и нужная вещь!
Отправили быстро, доставка получилась дешево.
Товар полностью соответствует фото и описанию.
Качество раскладушки соответствует цене.- Переваги:
- Мощная конструкция, компактность
- Евгений Я***Відгук від покупця. Продавець: Smart room
Якісно, надійно зроблено.
- Продавець Smart room
Вітаємо, Євгенію! Дякуємо за зворотній зв‘язок! Ми раді, що ви залишились задоволені.