Картка Rozetka

Код:  419665089
Оцінка користувачів 2.71/5
  • Іван
    Відгук від покупця. Продавець: TopMat. Вага в упаковці: 10

Трава як зійшла виглядала гарно поки не почала рости , тут її всі переваги і закінчились. Це не ліліпут взагалі, перші тижні косив по два рази в тиждень бо якщо б не косив самохідна косарка за один покіс не справилась би , потім трава втишилась і косити треба кожного тижня 100%. Не знаю як буде цього року та якщо буде така сама ситуація потрібно перекопати землю і засівати НОРМАЛЬНИМ ЛІЛІПУТОМ

Переваги:
    Колір гарний
    Недоліки:
    НЕ ЛІЛІПУТ
  • Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: TopMat. Вага в упаковці: 4

Трава росте вище колін.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Треба косити
  • Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: TopMat. Вага в упаковці: 1

Не рекомендую.Трава по пояс.

Переваги:
    Няких
    Недоліки:
    Неправдива інформація про товар
    • Продавець  TopMat

Доброго дня, пані Ольга!
      Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань.

Насіння газонної трави "Ліліпут" призначене для створення низькорослого декоративного газону, що зазвичай досягає висоти до 10–15 см при регулярному косінні. Якщо газон не підстригається вчасно, трава дійсно може зрости вище.

Ми постійно перевіряємо інформацію про наші товари та дбаємо про її точність. Щоб з’ясувати ситуацію, будемо вдячні, якщо Ви повідомите більше деталей — наприклад, коли саме було засіяно газон, які умови догляду були дотримані та чи проводилось регулярне косіння.

Це допоможе нам покращити сервіс та допомогти Вам ефективно вирішити проблему.

З повагою, TopMat

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: TopMat. Вага в упаковці: 4

Трава дуже швидко зійшла, що порадувало)
    Купувала двома партіями трава ліліпут і прийшла різна трава на фото видно. Не знаю чому так вийшло( нажаль вийшов перехід однієї трави до іншої (

• Віталій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TopMat. Вага в упаковці: 1

Через місяць зріст цього бур'яну вже 30 см, спеціально не кошу маленький кусочок спостерігаю, на газону траву воно взагалі не схоже

Доброго дня.
      Від бур'янів допомагає засіб Ураган.
      Будь яку газонну траву потрібно косити.

• Віталій Т***

Ліліпут 20 см і вона ще росте, написано було до 5см

Доброго дня.
      Будь-який газон треба косити.
      Але питання наскільки часто.
      Не можна запускати покос. Коли доростає до 15 см треба косити.
      Дякуємо за замовлення.

• Іван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TopMat. Вага в упаковці: 10

Зер гуд.

Переваги:
    Якість
  • Людмила В***
    Відгук від покупця. Продавець: TopMat. Вага в упаковці: 1

Посіяла восени згідно інструкції, все зійшло гарно, колір трави насичений. Невисока, як заявлено в описі. Зараз -10 морозу то трохи на верхах присохла. Фото додаю. Покупкою задоволена! Буду замовляти ще!

Переваги:
    Не потрібно косити