- Анастасия А***Відгук від покупця. Продавець: SFL Service. Кількість в упаковці: 6. Загальна вага: 700
Все супер! Спасибо за подарочек - чай
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: Постачальник. Загальна вага: 700
Товар надіслали швидко. Борошно хорошої якості. Рекомендую всім.
- Переваги:
- Товар відмінної якості
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Постачальник. Загальна вага: 700
Борошно супер - беру не вперше ,саме у цього продавця ,
- Переваги:
- Без глютену ,моті виходять дуже смачні Буду купувати саме це борошно
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Постачальник. Загальна вага: 700
Дуже гарна мука для моті :)
- ЯнінаВідгук від покупця. Продавець: Постачальник. Загальна вага: 700
Для виготовлення моті хороше борошно.Десерт вийшов з першого разу.
- Недоліки:
- Не виявила.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Постачальник. Загальна вага: 700
Борошно дуже якісне ,моті виходять з неї неймовірно смачні
- Переваги:
- Приємна ціна на даний час - хотілося би щоби назавжди або ж дешевше !!!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Постачальник. Загальна вага: 700
По работе продавца- отлично. Быстро связались, быстро отправили, хорошо упаковали.
Что касается самой муки- разочарование полное... Это не клейкая мука, это просто перемолотая рисовая крупа, да и к тому же грубого помола( крупинки очень хорошо ощущаются). Брала именно для мотти... Если Вам приходилось уже работать с настоящей мукой из КЛЕЙКОГО риса, то разница просто колоссальная . Если кто то планирует брать эту муку именно для приготовления мотти- не советую!!!! Крупинки отчётливо слышны и после приготовления, нет нужной вязкости( тесто просто рвётся) , а оно должно растягиваться и быть нежным...Жаль, деньги на ветер. Понимаю, что продавец муку не производит, поэтому к самому магазину претензий никаких. - Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Постачальник. Загальна вага: 700
Очумительная мука!! Получились моти с первого раза
- Переваги:
- Быстро пришёл заказ. Отличное качество муки
- Недоліки:
- Нет!
- Евгения Б***Відгук від покупця. Продавець: Постачальник. Загальна вага: 700
Брала для приготування моті. Тісто виходить еластичне та пружне.
- Переваги:
- Підходить для приготування десерту моті.
- Ника Х***
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, по какому рецепту вы готовили? В микроволновке или же с использованием молока на сковороде?
- Евгения Б***
Готувала у мікроволновці по рецепту з ютубу.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Постачальник. Загальна вага: 700
Дуже дякую. Хороше борошно. Брала його, звісно, для мочі. Вийшло - супер! Рекомендую брати
- Мирослава І***Відгук від покупця. Продавець: Постачальник. Загальна вага: 700
Професійне борошно для десертів Моті. Задоволена і товаром і продавцем : швидко оформили замовлення, швидко отримала меньше ніж за один день. Дуже дякую. Рекомендую
- Переваги:
- Швидко
- Надія Л***Відгук від покупця. Продавець: Постачальник. Загальна вага: 700
Нарешті у мене вийшли моті ! Мука, та що треба. На одній з фото видно, як розтягується готовий десерт (познущалася над однією штучкою, розтягла на всю тарілку)))
Дякую продавцю за швидку обробку замовлення. Вранці замовила, через годину зателефонували уточнити деталі, наступного ранку забрала замовлення на новій пошті.- Переваги:
- Товар відповідає заявленому на сайті. Швидко зв'язалися, швидко доставили.
- Недоліки:
- Невиявила.
- Юлія
Поділіться рецептом
- Полякова М***Продавець: Постачальник. Загальна вага: 700
Продавец держит на своих сайтах позицию" В НАЛИЧИИ", хотя по факту товара в наличии нет. Это крайне не профессионально!!!!! Продавец таким образом, набирает заказы на не существующий товар, потом рассказывает в телефонном режиме, что у них заказ на этот товар, чуть ли не на неделю вперед, думаю что бы задирать цену. кому война, а кому мать родная.Проходите мимо этих НЕПРОФЕССИОНАЛОВ
- Переваги:
- Отсудствуют