Картка Rozetka

Відгуки покупців про Бездротовий дверний дзвінок музичний водонепроникний DoorBell, комплект дверного дзвінка з дальністю до 300 метрів Kayfovo DB-15 White

Код:  419872734
Оцінка користувачів 4.7/5
  • Єлизавета Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Гучність регулюється, дуже зручний у встановленні

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Великий вибір мелодій, дальність звуку супер. Рекомендую!

• Віктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Якщо шукаєте якісний дзвінок з хорошою дальністю покриття, то це найкраще, що можна взяти за цю ціну! Рекомендую!

• Поліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Відмінний дзвінок, проста установка і хороший звук. Рекомендую тим, хто цінує якість!

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Кнопка стильна, чорна, виглядає дорого. Рекомендую!
    Дуже дякую!

• Інга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Дальність десь 200-300 метрів через стіни, для дому вистачає. Рекомендую!

• Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Білий

Чудовий дзвінок, гучність регулюється, багато мелодій на будь-який смак, виглядає стильно

• Ярослав Б***

Працює чудово. Дякую

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Білий

Чудовий дзвінок за приємною ціною

Переваги:
    Гарний звук, багато мелодій, красивий дизайн
    Недоліки:
    Поки не виявлені
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Гарний на вигляд, зручний та комфортний.

Переваги:
    зручний у використанні
    • Продавець  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Воронич В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Гарний, стильний ергономний, добре працює на віддалі не враховує перешкоди несучих стін!

• Юрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

На мою думку - дуже хороший дзвінок за свої гроші! Купив саме його - бо він має ,мабуть, найбільше позитивних відгуків, і після кількох тижнів користування (а колядники і посівальники його добре потестували) покупкою цілком задоволений!

• Владимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Дзвінком дуже задоволені. Чудова гучність та великий вибір мелодій.

Переваги:
    Гучність

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Працює . Батарейки в к-ті. Звук приємний ,оптимальна мелодія стоїть першою.

Переваги:
    Чутно аж на городі,відлякує к.жуків
    Недоліки:
    Не діє на кротів,але це не точно.
    • Продавець  Lemeshop

• Анжела
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Перевірила все було добре, тільки почепили на забор і почалося, звоне через раз, замінила батарейку не знаю що не так але дуже прикро, відстань приблизно 30 метрів, гроші на вітер, перший і останній раз замовляю товар на розетці

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Поребої в роботі що недопустимо для дзвінка
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, нам прикро, що у Вас виникли проблеми з товаром, на товар діє гарантія протягом 3-х місяців. Зв'яжіться з нами і ми Вам допоможемо.

• Юрий Д***

Працює нормально,досить дзвінко,якість приємна

Переваги:
    Регулювання гучності і вибір мелодій,дизайн

• Анастасія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Замовляла декілька місяців назад. Дзвінок працює чудово, дуже подобається його мінімалістичний дизайн.
    З доставкою теж все добре, швидко отримала своє замовлення.

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Замовляв чорний, але приїхав білий. Двічі. Вирішив не випробовувати долю і забрав. Дзвінок працює справно. Корпус твердий, щоб поставити батарейку зламав одну із защолок, але це не критично.

Переваги:
    Простота у використанні
    Недоліки:
    Корпус не призначений для постійного відкривання і закривання
    • Продавець  Lemeshop

• Елена Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Отличный звонок. Стильный дизайн, много мелодий на выбор, регулировка громкости. Хорошее качество. Мой второй заказ.

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Замовляла кілька місяців назад такий дзвінок. Користуюся рідко ним , але працює без нарікань.
    Всім задоволена.

Переваги:
    Працює, все влаштовує

• Лена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Товаром задоволена,якість хороша,отримала своєчасно без жодних проблем,рекомендую.

Переваги:
    Стильний
    Недоліки:
    Недоліків немає,все добре
    • Продавець  Lemeshop

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Товар якісний, отримали вчасно. Нарікань не має. Працює дзвінок нормально.

Переваги:
    Має гарний вигляд.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
    • Продавець  Lemeshop

• Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Дзвоник працює добре,свою функцію виконує відмінно

Переваги:
    Стильний, багато мелодій, регулювання гучності

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Дзвінок чіткий, голосний. Виглядає приємно.

Переваги:
    Гарно і мінімалістично виглядає.
    Недоліки:
    не знайшов
    • Продавець  Lemeshop

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Дзвонить добре, працює, але відкрити кришку просто не реально, в комплект має входити скотч і викрутка , так пише в інструкції, їх немає. Щоб дістати батарейку, доведеться добре прикласти зусиль і знайти плоску викрутку, при цьому зовнішній вигляд пошкодиться, як би ти не старався зробити акуратно.

Переваги:
    Гучно дзвонить,багато мелодій, звук регулюється
    Недоліки:
    Дуже складно відкрити кришку,щоб поміняти батарейку. Таке враження, що довго не прослужить, пару раз відкриєш кришку і все. Цих грошей воно не коштує.
    • Продавець  Lemeshop

Шановна Оксана. Вдячні за ваш відгук і оцінку товару. У нас до кожного дзвінка є скотч і викрутка, якщо вам приїхав не повний комплект потрібно було негайно нам повідомити. Стосовно батарейки там є незручність ви могли б нам написати зателефонувати і ми вам підсказали як відкрити кришку до батарейки без складнощів.

• Катя К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Білий

Легкий в використанні та прилаштуванні

Переваги:
    Красивий дизайн
    Недоліки:
    Наче не має
    • Продавець  Lemeshop

• Дронова Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Білий

Все добре, товаром задоволені, дзвоник красивий, добре чути, свою функцію виконує на 100%

Переваги:
    Зовнішній вигляд, гучність
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  Lemeshop

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Білий

Дуже задоволений товаром, мелодія приємна, регулюється. Буду замовляти ще у виробника

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Білий

Зручний безпровідний дзвінок, що працює від розетки, з кнопкою що працює від батарейки

Переваги:
    Все працює після заміни батарейки, є кілька мелодій, дві з яких можна нормально використувавати
    Недоліки:
    батарейка з комплекта розряжена, потрібно одночасно замовляти нову, щоб не переплачувати та не чекати
  • Максим

з коробки напруга батарейки 1,98 вольт

Переваги:
    красиве
    Недоліки:
    батарейка дохла
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що дизайн продукту вам сподобався. Щодо батарейки, перепрошуємо за незручність – можливо, вона розрядилася під час зберігання. Рекомендуємо замінити її на нову для оптимальної роботи пристрою. Сподіваємося, що ви залишитесь задоволені!

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Працює добре, нарікань не має

• Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Все працює, дякую продавцю за якісний товар!

Переваги:
    Легко дістає на відстані 40 метрів скрізь будівлю....
    Недоліки:
    Немає.
  • Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Все добре. Дзвінок працює, свої функції виконує. Дякую!

• Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Товар яісний, працює чудово.

Переваги:
    Бездротовий,простий у користуванні .
    Недоліки:
    Поки що не виявлено.
    • Продавець  Lemeshop

• Евген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір корпусу: Чорний

Не работает кнопка звонка для нажимания Хотя батарейка была в наличии. не знаю по какой причине

Переваги:
    Не работает.
    Недоліки:
    Не работает.
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром, напишіть нам і ми допоможемо вам у вирішенні проблеми

• Анна Ж***

Класний дзвінок.