Відгуки покупців про Щітка пуходерка фурмінатор для котів та собак колтуноріз для вичісування шерсті та підшерстка тварин VMHouse гребінець для короткошерстих кішок дешеддер гребінь 17,2×9 см розовый (0019-0102)

Код:  420013176
Оцінка користувачів 4.99/5
  • Володимир Д***

Классная шкуродерка

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Гарна щітка. Вичесує чудово. Доставка швидка. Всі і захваті.

Вітаємо, Оксано!

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку щітки-пуходерки VMHouse. Раді, що щітка Вам сподобалась, добре вичісує шерсть, а доставка була швидкою.

Пуходерка зручна для регулярного догляду за котами та собаками, особливо в період линяння. Вона допомагає вичісувати зайву шерсть і підшерсток, розплутувати невеликі ковтуни та підтримувати охайний вигляд шерсті улюбленця.

Також така щітка допомагає зменшити кількість шерсті на меблях, одязі та килимах, що робить догляд за твариною більш зручним для власників. Під час вичісування гребінець м’яко масажує шкіру, тому процедура може бути не лише корисною, а й приємною для домашнього улюбленця.

Дякуємо Вам за довіру та бажаємо легкого догляду й тільки приємних покупок!

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Працює, гарно вичісує шерсть,брала для собаки.

Переваги:
    Зручна, вичісує шерсть та підшерсток.
  • Тетяна П***

Даже гарна якість продукції

• Володимир Л***

Гарна щітка.
    З своїми функціями справляється.
    Дуже задоволений покупкою.

• Світлана М***

Дякую

• Лілія Т***

Щітка супер! Пухнастими в захваті

Переваги:
    Зручна
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Щітка суперова! Це просто знахідка для довгошерстих котів.

Переваги:
    Вичісує шерсть і зрізає ковтунці дуже класно
  • Ірина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Пуходерка зі своїми функціями справляється. Кіт переносить процедуру спокійно.
    Відправили товар швидко, за що окреме дякую.

Переваги:
    Зроблено якісно.
    Недоліки:
    Поки немає.
  • Ліскевич І***

Якісна щітка.
    Зручно при використанні

• Ірина В***

Гарна щітка.

Переваги:
    Виконує свої функції
  • Анжелика К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Брала здебільшого для боротьби з ковтунами, покупкою задоволена.

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Кошечка довольная, целые жмени шерсти с нее снимаю

Переваги:
    Добротно вычесывает
    Недоліки:
    Не заметил
  • Олександра С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Гарна щітка, чеше добре. Свої функції виконує

• Наталя Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Гарна ціна, в три рази дешевше ніж на сайтах різних, від цієї щітки кішка не так тікає як від іншої , вичесує нормально, грумер висесувсла такою щіткою то після неї вона не так линяла .

• Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Отличная щётка, замечательно вычесывает подшерсток, удаляет колтуны. Нашим котикам нравится

Переваги:
    Хорошо удаляет колтуны

Вітаємо, Оксано!

Дякуємо Вам за чудовий відгук про щітку пуходерку фурмінатор для котів та собак VMHouse. Нам дуже приємно, що інструмент ефективно справляється зі своєю задачею — добре вичісує підшерсток та допомагає видаляти ковтуни, а головне — що Вашим котикам подобається процес догляду.

Такий гребінець для вичісування шерсті дійсно є незамінним помічником для регулярного догляду за короткошерстими та довгошерстими тваринами, адже дозволяє підтримувати охайний вигляд шерсті, зменшувати линьку та запобігати утворенню ковтунів без зайвого стресу для улюбленців.

Якщо Вас цікавлять інші товари для догляду за тваринами, рекомендуємо ознайомитися з нашим асортиментом:
      посилання

Дякуємо Вам за довіру та бажаємо Вам і Вашим улюбленцям лише комфортного догляду!

• Віта С***

Доброго дня.
    Щітка дуже добре працює.
    Нашому котику дуже подобається.

Переваги:
    Гарно вичісує підшерсток .
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  VM HOUSE

Вітаємо, Віто!

Дякуємо Вам за відгук про щітку пуходерку фурмінатор для котів та собак VMHouse. Нам дуже приємно, що щітка добре справляється зі своєю задачею та ефективно вичісує шерсть і підшерсток.

Особливо раді, що Вашому котику подобається процес догляду — це важливий момент, адже комфорт тварини під час вичісування значно спрощує регулярний догляд та допомагає підтримувати шерсть у гарному стані без стресу.

посилання

Дякуємо Вам за довіру та бажаємо Вам і Вашому улюбленцю комфортного догляду!

• Сергей В***

Хорошо

Вітаємо, Сергій!

Дякуємо Вам за відгук про щітку пуходерку фурмінатор для котів та собак VMHouse. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені та оцінили роботу гребінця для вичісування шерсті та підшерстка.

Такий дешеддер є зручним рішенням для регулярного догляду за тваринами, адже допомагає ефективно зменшити линьку, видаляти підшерсток і підтримувати охайний вигляд шерсті без зайвого дискомфорту для улюбленця.

Якщо Вас цікавлять інші товари для догляду за котами та собаками, рекомендуємо ознайомитися з нашим асортиментом:
      посилання

Дякуємо Вам за довіру та будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців!

• Катерина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Дуже задоволена цією щіткою. Ще такого ефекту не бачила від жодної попередньої. Дякую киця теж задоволена

Переваги:
    Гарно вичісує
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Віталій Ш***

Все чудово!

Переваги:
    Гарно вичесує підшерсток
  • Ярослав Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

відмінний бюджетний аналог дорогих брендів. Рекомендую

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Подарунок для сестри – вдалий! У неї два коти, шерсті – море. Вона в захваті – каже, що ще жодна щітка так не вичісувала. Рожевий колір дуже гарний.

• Лариса С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Швидко доставили. Якість класна. Кота вичесала за пару хвилин.

• Володимир О***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Все якісно, товар, обслуговування, щиро дякую.

• Натали А***

Добре вичісує. Задоволена.

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Удобная штука, хорошо вычесывает и хорошо убирает сбитую шерсть. Единственная на которую кошка нормально реагирует.

• Оля З***

Рекомендую

Переваги:
    Добре вичісує
    Недоліки:
    Не має
  • Вікторія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Пуходерка мене вразила. Дуже добре вичисує. Кіт мовчки спостерігав поки я його чесала. Кішка влаштувала істерику, буду привчати. Я дуже задоволена.

Переваги:
    Дуже добре вичисує
  • Владислава Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Виконує свою функцію на відмінно

• Самойленко Э***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Отлично вычесывает шерсть и подшерсток у длиношерстного и короткошерстного котов.

• Виктор О***

Свою работу выполняет хорошо

Переваги:
    Колтуки вычесывает
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

дуже добре вичісує довгу шерсть, собаця задоволена.

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

За 5 хвилин мішок шерсті. Кіт не тікав. Йому було не больно.

Переваги:
    Все добре вичісує і без нервів коту
  • Наталья И***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Супер. Очень качественная щётка и отлично справляется со своей задачей.

• Лілія Є***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Шикарна щітка!!! Всім рекомендую!
    Звичайною пуходеркою можна щодня чесати, а цією - зрідка. Але вона прекрасно знімає підшерсток, кількість якого після одного вичісування просто вражає, і в хаті стає набагато менше шерсті.

Переваги:
    Супер ефективна, недорога, якісна.
    Недоліки:
    Нема.
  • Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Пуходёрка супер! С задачей справляется идеально. Очень рекомендую, огромное спасибо продавцу!

Переваги:
    Хорошее качество