- Алина Д***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 6.5. Колір: Тілесний бежевий
Товар отримала швидко , дуже задоволена, якість хороша і ціна доступна)
- Продавець Lovelitta
Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір!.
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 10. Колір: Тілесний бежевий
Липнуть чудово) чашку С тримають добре після миття теплою водою с гелем для душа та природною сушкою відновлюють липкість) єдине, що трохи обрізала по колу, бо стирчала захисна плівка. Покупкою задоволена, мені особисто зручніше, ніж ліфчик
- Переваги:
- Підійшли на чашку С
- Продавець Lovelitta
Дякуємо за Ваш відгук! Впевнені, він допоможе іншим покупцям у виборі
- ДанаВідгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 6.5. Колір: Тілесний бежевий
Все супер
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 6.5. Колір: Тілесний бежевий
Наліпки добре тримаються
- Переваги:
- Швидка доставка
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 6.5. Колір: Тілесний бежевий
Товар сподобався. Якісні накладки під тонкою тканиною не помітний. Добре тримає форму
- Переваги:
- Добре тримає форму
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець Lovelitta
- Анастасия Г***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 10. Колір: Тілесний бежевий
Отвратительные наклейки, даже к руке не липнут, про грудь вообще молчу.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 10. Колір: Тілесний бежевий
В мене є накладки на соски 6,5 см і їх края трохи видно. Ці не видно взагалі, бо ореол великий. Якщо правильно вдягнути, то підтримують не гірше за бюстгалтер. Трохи відчуваю саму довгу смужку для підтяжки, але думаю треба звикнути. Для одягу з голою спинкою - бомба! Для декольте - СУПЕР.
А якщо хочете вдягнути під одяг, де буде видно подтягуючі смужки, то переверніть і наклейте їх ПІД грудьми. Або можна відрізати, але пядтяжки вже не буде.
Рекомендую мати просто наліпки і такі з підтяжками. (я купила обидва варіанта)Відповідність розмірній сітці
- Продавець Lovelitta
- Іванна Г***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 10. Колір: Тілесний бежевий
Класні
- Христина І***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 10. Колір: Тілесний бежевий
Дуже давно хотіла спробувати ці силіконові накладки) Прийшли дуже швидко,а головне, що зручні у використанні та гарно підтягують в тримають форму грудей)
Відповідає
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 10. Колір: Тілесний бежевий
Накладки супер, гарно тримаються , продавець звʼязався дуже швидко і відправили зразу )
- Переваги:
- Класно тримають
- Недоліки:
- Не має
Відповідає
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 6.5. Колір: Тілесний бежевий
Я задоволена
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 10. Колір: Тілесний бежевий
Замовленням задоволена! Усе відповідає опису, робота магазина на висоті - швидко звязалися, відправили, зручно, без передплат в точку видачі Розетка. Дякую!
- Анастасия Б***
А как вам сами накладки то? Я вот думаю будут ли держаться если грудь не упругая ? И не большая
- Дмитрий Б***
да будут держатся, даже в жару когда потеешь держатся отлично