Відгуки покупців про Силіконовий бюстгальтер без бретелей непомітний під одягом багаторазовий бюст невидимка на клейкій основі клейкий невидимий ліфчик бежевий (D)

Код:  420285156
Оцінка користувачів 4.69/5
  • Діана М***

• Відповідність фото

Замовляла під сукню з відкритою спиною. Товар прийшов дуже швидко, все було акуратно запаковано в гарну та якісну коробку. Бюстгальтер повністю відповідає фото й опису, приємний на дотик і без стороннього запаху.
    Добре тримається на шкірі, непомітний під одягом та комфортний у носінні. Після використання легко очищується і зручно зберігається. Покупкою задоволена, рекомендую!

• Михайло Ж***

Нормально

• Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

Бюстік гарно тримається навіть у спеку 30 градусів, добре підтримує та не видно крізь одяг

Переваги:
    не видно крізь одяг, добре тримається
    Недоліки:
    немає не липкої накладки на область ореолів
  • Прищепа О***

• Відповідність фото

Все підійшло, якість супер, відправлення прийшло швидко.

Переваги:
    Хороша клейка основа, супер якість.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  Lovelitta

Дякуємо,що поділились враженнями про даний товар! Ваш відгук допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір !

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

При замовленні вагалась між розміром В і С, замовила В, але можна було б і більший) загалом повністю задоволена, бюстик тримається добре (в жарку пору ще не тестувала).

Недоліки:
    Зовсім трохи видно під білими речами, але не критично:)
    • Продавець  Lovelitta

• Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: C. Колір: Тілесний бежевий

я дуже задоволена ним!навіть не очікувала, що так сподобається

• Продавець  Lovelitta

Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір!.

• Ольга М***

• Відповідність фото

Отличное качество. Сел идеально, очень удобный. Заказ приехал в указанный срок. Спасибо)))

• Марта К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

Якісний, дешевше ніж аналоги в брендових магазинах, водночас якістю не поступається

• Продавець  Lovelitta

Дякуємо за Ваш відгук! Впевнені, він допоможе іншим покупцям у виборі :)

• Марина П***

• Відповідність фото

Питання до продавця! Як мені міг прийти товар відкритий , з порізаною упаковкою та слідами що ним вже хтось користувався???!!!
    Це відноситься до білизни, по нашому це нормально????

• Продавець  Lovelitta

Вітаю, весь товар новий, в захисній плівці, виріб і транспортувальна коробка запаковуються перед беспосередньою відправкою. Через значний розмір в об'ємі транспортувальна коробка з формою і сам силіконовий бюстгальтер постачаються окремо, і при відправці для Вас збираються в свою коробку і форму з розміром.

Товар одного розміру!
    А продавець пише A, B, C, D
    Розмір товару відсутній!

Переваги:
    Немає!
    Недоліки:
    Розмір товару відсутній! Товар одного розміру!
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

Вітаємо!
      Товар різного розміру
      відповідно до чашок А, В, С і D

різниця між А і D чашками, наприклад, колосальна і видна неозброєним оком, ширина з правого до лівого боку чашки у А розміру до 12 см, коли у D - понад 16.

Ваше припущення не відповідає дійсності, в описі до товару також вказано, що розмір чашечки вказаний на пластиковій формі, на самому виробі розмір чашки не відливають через особливість матеріалу.

Добрий день!
    Не задоволена!!!!!!!
    Де вказаний розмір ???

Переваги:
    Немає!
    Недоліки:
    Не відповідає дійсності!
    • Продавець  Lovelitta

Вітаю!
      Розмір виробу вказаний на пластиковій формі виробу, на самому бюсту немає відмітки розміру через його особливість (повністю силіконовий), пластикова форма має відмітку з літерою розміру.

• Наталья Р***

Спасибо все очень здорово

Переваги:
    Очень хорошего качества
    • Відповідність розмірній сітці

• Римская А***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

Хороший товар та гарне пакування . Прийшов раніше вказаного терміну. Я дуже задоволена Дякую продавцеві

• Анна Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

Швидка доставка, якісний товар, розмір співпадає, найнижча ціна

• Каріна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

Чудовий бюстгальтер! Класно тримає, не світиться. Всім раджу)

Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Lovelitta

Дякуємо за Ваш відгук! Впевнені, він допоможе іншим покупцям у виборі :)

• М м***

Чудово

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: C. Колір: Тілесний бежевий

Замовлення прийшло надзвичайно швидко. Раніше вже мала такого типу бюстгальтер, але йому вже років 10 вирішила оновити. Для маленького розміру, просто супер знахідка, так як придає трішки обʼєму, беру на розмір більшу. Під облягаючими боді виглядає натуральна

Переваги:
    Додає обʼєм і не помітний під одягом
    • Продавець  Lovelitta

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

Тримається добре. Дуже добре.
    Але думаю треба було замовити більше розмір. У мене розмір чашки 2. Розмір В здається малуватий. Але все одно можна носити. Дякую за якісний товар.

Переваги:
    Добре тримається.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Lovelitta

• Вероніка О***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

Гарно сів, зручний, практичний бюстгальтер!

• Анна З***

• Відповідність фото

Дуже виручив, під літній одяг з відкритою спиною - саме те

Переваги:
    Легко кріпиться, добре тримається і в жару, не видимий під сукнею.
    • Відповідність розмірній сітці

• Сніжана
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

Чудова річ, гарно тримається, не відстає, буду завжди використовувати влітку.

Переваги:
    Зручно вдягати, не відстає.

• Дарья

• Відповідність фото

Притримувалася інструкцій на упаковці. Наклеїла намертво, але вийшла на вулицю, спітніла і чашки вмить відклеїлися. Добре, що сукня була тісною. Але тільки зайшла в приміщення з кондиціонером, чашки знову приклеїлися намертво і проносила їх без проблем весь день.

Переваги:
    Добре тримається, зручне, швидко доставили
    Недоліки:
    Хотілося б товстіші чашечки типу +1 розмір
    • Відповідність розмірній сітці

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: D. Колір: Тілесний бежевий

Купила цей чудо бюстгальтер і не пожалкувала. Носила пару днів, щоб написати обʼєктивний відгук. І що можу сказати, він повністю пройшов тест на таку жарку, не відклеївся, не сповзав, тримався дуже добре. Одягала під тонкий боді і його взагалі не було помітно. На чашку D сів ідеально.
    Обовʼязково надягайте на сухе тіло.

Переваги:
    Непомітний під одягом

• Олександра Ф***

• Відповідність фото

Тестувала цілий день на роботі, тримається відмінно, брала чашку А, розмір підійшов, доставили також швидко, рекомендую!!

Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

На літо саме те що треба!Чудова річ. Відповідає заявленим характеристикам. Ввічливий продавець

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

Сам бюстгальтер очень хорошо смотрится, но лепить его на грудь это какой то кошмар, может еще не приловчилась, но мучалась я с ним 20 минут. На теле края бюстгалтера, где застежка отлипают, одела под платье, всю дорогу боялась, что отлепятся. При наклоне вперед приходится поддерживать, чтоб не отпали. Грудь у меня небольшая и округлая, может не подходит к этой форме, но я честно говоря разочарована. Брала, ссылаясь на свой обычный размер чашечки.

Переваги:
    Сам бюстгалтер красивый
    Недоліки:
    Отлипает.
  • Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

Все чудово. Зв'язалися, швидко відправили. Чудовий бюстік під сукні, де відкрита спина. На дуже великий розмір не підійде, але на чашку В - саме те, що треба. Добре клеїться в тримається. Рекомендую)

Переваги:
    Ідеальне рішення для випадків, коли відкриті плечі і спина
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  Lovelitta

• Светлана П***

• Відповідність фото

Я дуже задоволена якістю товара, все прийшло швидко та якісно запаковано. Рекомендую цього продавця.

Переваги:
    Якісний товар

• Марія Р***

замовленням задоволена

Переваги:
    зручно сидить, добре тримається, швидка доставка
  • Елена К***

• Відповідність фото

Швидко звʼязалися та швидко відправили товар. Все добре. Рекомендую продавця.

Переваги:
    Якісний товар, приємний сервіс
  • Кирпа М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Тілесний бежевий

Все було швидко) бюст пiдiйшов) дякую)

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Тілесний бежевий

Бюстиком задоволена, всі свої функції виконує, якісний, привітний персонал, швидка доставка.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Леся Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Тілесний бежевий

Якість, колір, розмір - все влаштувало і дуже сподобалось. Дякую за швидку обробку замовлення і доставку, менше ніж за добу вже отримала.

• Алена
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: D. Колір: Тілесний бежевий

цена/качество лучше аналогов прочих производителей, хорошая форма, незаметен под одеждой, взяла на размер больше, сел идеально

• Б. О***
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: C. Колір: Тілесний бежевий

Швидко відправили, саме те що і замовляла із своєю задачею справляється))

• Ілона
    Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Тілесний бежевий

Бюстгальтером задоволена, із своєю задачею залишатись не помітним і не просвічувати груди справляється чудово. Сів добре, придав грудям обʼєму і пишності, думаю можна було б сміло брати розмір Б, для невеликих грудей ідеально. Добре тримається, не спадає, липкий слой виглядає надійним. Окремо дякую продавцю за швидке відправлення та доставку!

Переваги:
    Зручний, не обтяжує, придає обʼєм
    • Продавець  Lovelitta