Відгуки покупців про Коляска для ляльки з пупсом Smoby Little 140308

Код:  420396567
Оцінка користувачів 4.5/5
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже класна коляска. Хорошої якості лялька. Дитина задоволена!

Добрий день. Дякуємо за теплі слова і високу оцінку! Ваше задоволення — наша головна мета.Бажаємо, щоб іграшка Коляска Smoby приносила задоволення та радість дитині. Завжди Вам раді!!!

• Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Родителям у которых ребенку больше 2-2,5 лет,брать не советую.

Переваги:
    Качественный пластик.
    Недоліки:
    Не регулируется высота ручки,у меня высокая дочь,поэтому катает коляску согнутой.В общем просто стоит в углу без дела…

Добрий день,Юрій., шкода, дякуємо за ваш відгук. Дана модель коляски має міцний і стійкий каркас, який забезпечить підтримку на ПЕРШИХ КРОКАХ, її можна використовувати в якості ХОДУНКІВ вже з 12 місяців або використовувати как іграшку - і весело проводити час. Висота коляски 50 см. Завжди вам раді!!!

• Елена Ц***

Можу купити. Нашій малій буде рочок. Як раз підійде.

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Коляска перевершила моі очікування і це ще мало сказано!! Колір,якість,дизайн на усі 100%! Лялька у плюшевому комбінезоні неперевершена!! Чудовий подарунок під ялинку моїй онуці Соломії.

• Уляна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже крута коляска ходунки, рекомендую

• Леся
    Продавець: Rozetka

Дуже класна річ! Подарували донечці. До року. Її дуже зацікавило. Спочатку не використовували, бо донечка ще не ходила, хвилювались, що падатиме. Але марно, адже це просто класнюча річ, яка замінить ходунці. Коляска дуже стійка, не перевертається. Дуже зручно дитинці ходити з нею. Крім того, дуже хороша лялька в комплекті. Товаром мега задоволені, можна використовувати до року.

Переваги:
    Якісні матеріали, надійна, стійка
    Недоліки:
    Не знайшла

Добрий день. Дякуємо за відгук . Нам надзвичайно приємно, що Ви задоволені замовленням. Для нас справжнім подарунком, є ось такі позитивні відгуки! Бажаємо, щоб іграшка ТМ Smoby приносила радість Вашій дитині та бажаємо Вам завжди тільки приємних вражень від покупок.

• Светлана
    Продавець: Rozetka

Дуже гарна колясочка, купували дитині замість ходунків. Задопомогою неї дитина навчилася ходити. Однозначно рекомендую.

Переваги:
    Зручна та дуже стійка