Відгуки покупців про Шкільний набір 4 в 1 рюкзак, сумка-шопер, пенал, сумочка-клатч через плече чорний з білим 1292
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: SaleGo
Все відповідає фото і опису, дитина задоволена, додаткові брелоки сподобались, вже все підчепила та пішла перед дівчатами хвастатися)
- Переваги:
- За таку ціну дуже добре
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Мариан С***Відгук від покупця. Продавець: SaleGo
По цене очень и очень но конечно рюкзак не рассчитан на то колличество книг которые приходиться носить в школу а так очень красиво удобно и привлекательно
- Переваги:
- Цена колличество необычность
- Недоліки:
- Швы
- Таьяна З***Відгук від покупця. Продавець: SaleGo
Купили на 1 сентября. Сегодня 19.09 ищем другой. Этот уже 2 раза ремонтировали. Качество просто ужас! Ручки отрывались 2 раза в разных местах.
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Качество
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: SaleGo
Все супер, дуже задоволені замовленням! Усі речі в наборі як і на фото, повна комплектація, також іграшки та значки такі милі і яскраві! :) Дякуємо)
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: SaleGo
В принципі товар відповідає твердій «4». Не більше, не менше. Строчки непогано виконані, тканина середня за якістю. Я додатково обробила спреєм вологовідштовхуючим (у мене для взуття, врахуйте, що має висохнути і провітритися на повітрі заодно).
- Переваги:
- Ціна, іграшки в наборі
- Недоліки:
- Якість не обіцяє, що дитина проносить рюкзак декілька шкільних років. Але це зумовлено досить демократичною ціною
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: SaleGo
Набір просто супер, рюкзак не маленький.Пенал тільки маленький,але це не важливо.Дитина щаслива
- Переваги:
- Ціна,качество відміне