- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Розміри: 1.5 x 0.44
Дуже якісний килимок.Покупкою задоволена
- Переваги:
- Міцний і якісний
- Недоліки:
- Вікторія Ю***Відгук від покупця. Продавець: HappyHomeStore. Розміри: 1.5 x 0.44
Гарний килимок
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 1.5 x 0.44
Килим відмінний, тим в кого є домашні улюбленці підійде, легко чиститься щіткою з фейрі. Антиковзна підкладка працює на всі 100.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 1.5 x 0.44
Килим сподобався, до якості немає претензій, матеріал приємний на дотик, не ковзає і кути не задираються.
- Переваги:
- якість, колір.
- Недоліки:
- все ок.
Представник постачальникаДякуємо! Хай служать довго і на радість!
- Марія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 1.5 x 0.44
Хороший ковер добротний матеріал, плюс в тому що відштовхує воду, на кухню вписався як рідний. М'який, але водночас не втрачає форму.
- Переваги:
- гарно виглядає, легко тримати чистим.
Представник постачальникаМарія, дякуємо!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 1.5 x 0.44
Простий у догляді і виглядає естетично, матеріал цупкий. Купувала для коридору, розміри відповідають вказаним.
- Переваги:
- розміри, матеріал, ціна-якість.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, звертайтеся до нас ще.
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 1.5 x 0.44
Нормальный коврик, мягкий приятный.
Девушка ниже писала, что окантовка фиолетовая , а не серая. Оттенков на самом деле очень много, но с ней соглашусь, поскольку у меня серая плитка и на ее фоне окантовка действительно смотрится как с фиолетовым, или скорее,сиреневим.- Переваги:
- Мягкий приятный
- Недоліки:
- Оттенок окантовки
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за відгук і фото. Основний колір сірий, теплого відтінку. Дійсно від кольору плитки, денного чи штучного світла, холодного чи теплого освітлення він проявляється по різному. Вцілому це якісні, щільні, теплі килимки. Вони прослужать довго.
- Марина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 1.5 x 0.44
Купила для кухні, класний, не скользить по плитці і ногам не холодно, мʼякий.
- Переваги:
- мʼякий, хороша товщина.
Представник постачальникаДякуємо! Звертайтеся ще)
- Євдокія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 1.5 x 0.44
Якість жахлива !
Марно витрачені кошти- Переваги:
- Недоліки:
- Не рекомендую!
Представник постачальникаЄвдокія, добрий день. Що саме Вам не сподобалося? Це килими відмінноі якості: товсі, теплі, не ковзають, легкі в прибиранні. Це дійсно ДОБРОТНІ І ДОВГОВІЧНІ килими! Ми продаємося на всіх маркет плейсах Украіни, жодних скарг не було! Коли Ви ставите такі оцінки і пишете такі коментарі, то аргументуйте. Просимо звернутися до служби підтримки для оформлення повернення чи врегулювання питання +380500539275
Представник постачальникаСлужба підтримки клієнтів Lovely Svi +380500539275
- Євдокія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 1.5 x 0.44
В описі товару вказано сірий колір,а насправді він фіолетовий при будь якому освітленні !
Товстий ,виглядає дуже дешево
Аргументувала?!
Цей коментар написала щоб інші покупці не розчаровувалися- Переваги:
- Недоліки:
- Не відповідає опису і картинці
- Дана
де там фіолетовий?
Представник постачальникаЄвдокія, колір килимка сірий, а не фіолетовий - це очевидно. Що до дешевизни - це ваша субʼєктивна думка. Фото і опис відповідають дійсності, спеціально зробили відео килимків у реальних домашніх умовах.
Вам тричі пропонували повернення, ви не реагуєте. Яка ваша ціль?
ЩЕ РАЗ : Якщо бажаєте повернути товар, звертайтесь +380500539275! ( пн - пт до 18.00)