- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: Девайси Че
В комплекте всё есть , хороший товар
- Переваги:
- Цена , характеристики
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Девайси Че
Работает прекрасно
- Переваги:
- Дёшево, качествено
- Недоліки:
- Не заметил
- Антон Я***Відгук від покупця. Продавець: Девайси Че
Все працює, дякую.
- Евген Г***Відгук від покупця. Продавець: Девайси Че
Годится за свои деньги ,продавец быстро отправил
- Переваги:
- Сразу подключился на вин.10 без проблем
- Недоліки:
- Чуть скорость урезалась ,но две стены по пол метра пробивает
- Продавець Девайси Че
Пане Євгене, системних сам по собі є фактором завади (особливо металевий) і завжди треба враховувати поляризацію при розміщенні антен.
Правильне розміщення антен "за корпусом" може виправити незначне падіння швидкості у Вас.
- Данило О***Відгук від покупця. Продавець: Девайси Че
Придбав на заміну свого старого USB Wi-Fi адаптеру у якого був ліміт 300Mb/s. Думав що адаптер який стає в материнку напряму 2 антени буде працювати відчутно краще. По факту старий usb адаптер видає 130Mb/s, а цей fenvi видає максимум 30
Перевстановлював кілька разів драйвери, пробував різні PCI слоти, нічого не допомагає. Дуже розчарований.
P.S. Материнка MSI Z390 Gaming Plus, Windows 11- Переваги:
- Він працює
- Недоліки:
- Швидкість як через мобільний інтернет
- Продавець Девайси Че
1. Ця мережева карта точно краще будь-якого USB-шного вай-фай адаптера.
2. Якщо у Вас раніше був інша мережева карта, то треба робити правильно, а не залишати як є в надії що і так запраацює.
Драйвери варто видаляти спеціальним софтом примусово. У Вас саме цей випадок, виходячи з описаних симптомів.
Можливе рішення: використання спеціальної утіліти для видалення старого драйвера або заново накатити ОС.
3. У Вас металевий корпус і він сильно екрангує сигнал. Розміщуйте системний блок враховуючи це. - Данило О***
Перед встановленням цієї мережевої карти я перевстановив windows (офіційну чисту версію) з повним форматуванням постійного накопичувача.
Системний блок та антени я пробував повертати в різні сторони.
До того ж, я пробував в те саме положення ставити USB адаптер (позаду системного блоку) і він все одно видає більшу швидкість.
Тож, це більше схоже на особливість карти, а не налаштування. - Продавець Девайси Че
Ньюанси можуть бути в залізі та інших ньюансах програмного характеру саме Вашого випадку.