Відгуки покупців про Вимірювач кислотності pH, вологості, освітленості та температури грунту, аналізатор ґрунту 4 в 1, з батарейкою в комплекті, 3309824
- Влад Ш***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS
Не правельно паказує
- Продавець SibiuS
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Нам прикро, що у Вас виникли труднощі з вимірюванням. Для коректної роботи цього тестера важливо, щоб ґрунт був достатньо зволожений — це необхідна умова правильного вимірювання. Порядок використання та важливі нюанси вимірювання також зазначені в інструкції до приладу. Наш менеджер зв'яжеться з Вами, щоб уточнити деталі та допомогти розібратися з вимірюванням.
- Продавець SibiuS
Добрий день! Наш менеджер намагається з Вами зв'язатись, однак Ваш телефон не відповідає. По можливості зателефонуйте нам для з'ясування Вашого питання.
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS
Все добре
- Продавець SibiuS
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що аналізатор ґрунту виправдав Ваші очікування :) Нехай буде максимально корисним!
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS
Купила для проверки грунта на ph,вставляю в грунт,всё согласно инструкции, показывает 7,реализации нет, смотрела ютуб,там подсказали протереть губкой для мытья посуды, грубой стороной, я сделала датчик начал реагировать,после каждого измерения вытерала спиртом медицинским,все показания оказались верными,я их проверила,бумажными тестами.Спасибо. мюМоя оценка 5,доставка быстрая.
- Переваги:
- Точность измерения, цена
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець SibiuS
Дякую Вам за замовлення і розширений відгук :) Так, дійсно, бувають випадки коли датчик потрібно протирати, оскільки він чутливий до окислення (навіть від вологи у повітрі) і, як результат - може давати некоректні результати. Приємного користування!
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS
Пока работает нормально.
- Переваги:
- Работает.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Продавець SibiuS
Дякую Вам за замовлення і відгук :) Приємного користування!
- Марченко О***Відгук від покупця. Продавець: SibiuS
Працює, все добре
- Продавець SibiuS
Дякую за замовлення і відкук :) Приємного користування!