Відгуки покупців про Дитячі окуляри для плавання Renvo Vishu JR Anti-fog рожеві 1SG110-0703

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Відсутні змінні кріплення для перенісся, згідно комплекту повинні бути, буду робити повернення

Переваги:
    Товар належної якості
    Недоліки:
    Не повна комплектація

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

Добрий день, перепрошуємо за дану ситуацію, передаємо питання у відділ конторолю якості, на протязі 24 годин з Вами зв'яжемось.

• Дмитро А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Комплектація не відповідає опису. Відсутні змінні носові кріплення.

Добрий день, всі товари, без виключень, мають повний комплект, можливо, змінні деталі "випали" випадково, або ж ні (на жаль, і таке трапляється) на одному з єтапів комплектування. Ви можете зробити обмін товару на такий самий в повному комплекті за умови, що він в належному стані (без слідів використання). Зверніться, будь ласка, в чат з продавцем "Розетка" для уточнення деталей обміну. Перепрошуємо за дану ситуацію, спробуємо вплинути на роботу комплектувальників щоб такого більше не повторилось.

• Софія Ф***

Хороші окуляри

Переваги:
    Мають чохол в комплекті
    Недоліки:
    Не має
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Violet

До цього були окуляри з нерухомим переніссям, тому трошки переживали, щоб ці були довговічні. Але дитині зручно, він задоволений, користуємось вже кілька місяців, скло не запотіває.

• Віталій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Violet

окуляри гарної якості, дитина у захваті, дуже дякую

Переваги:
    ціна, якість
    • Продавець  Multi Athlet Store

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що вам сподобалися окуляри і дитині все підійшло. Сподіваємось, що окуляри будуть довго приносити радість і зручність під час плавання. Дякуємо за ваш вибір!

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Violet

Хорошие очки. Не запотевают, удобные и качественные. Внешний вид отличный. Очень хорошо, что идут в комплекте с коробкой-футляром. Ребенок доволен.

Переваги:
    Качественный товар, не за все деньги мира. Коробка-футляр.

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Multi Athlet Store. Колір: Violet

Качественная вещь, на порядок лучше чем дешевые очки с рынка/супермаркета. Выглядят отлично, плотно прилегают, не протекают, не запотевают.
    В комплекте 3 "переносицы". На ребенка 11 лет подошла средняя. Т.е. поменяв переносицу подойдут и в более старшем возрасте, и младшему ребенку.

Переваги:
    Отличные очки!
    • Продавець  Multi Athlet Store

Дякуємо за ваш детальний і позитивний відгук! Ми раді, що ви оцінили якість наших окулярів і їхню перевагу над аналогами. Приємно чути, що вони виглядають чудово, щільно прилягають, не протікають і не запотівають. Ваш відгук допомагає нам вдосконалювати нашу продукцію і надавати найкращу якість нашим клієнтам. Дякуємо за ваш вибір і довіру до нашого бренду!