Відгуки покупців про Вологий корм Purina Gourmet Gold для котів, паштет з яловичиною 85 г. (7613034190314)
- Ліда О***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Підібрати корм моїм кішкам досить важко, але цей вони полюбили з першої ж хвилини. Особливо смак паштет з яловичиною став для них фаворитом, серед різноманіття смаків. Дуже зручна упаковка, порція якраз для однієї кішки, з"їдає все. Запах неймовірний. Безумовно, будемо замовляти їх надалі, тим більше в Gourmet Gold стільки різних смаків.
- Переваги:
- Зручна упаковка, консистенція, приємний запах
- Недоліки:
- Не виявила
- Игорь И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Кошка довольна и всегда просит добавку (:
- Игорь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Отличный паштет, коту очень нравится. Будем заказывать постоянно.
- Переваги:
- Качественный
- Кравченко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
кошки знают что такое эта баночка! знают что это для них и радуются как дети при виде ее) одна правда именно этот не супер любит, другие вкусы ей больше нравятся.
- Переваги:
- одно сплошное достоинство
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Беру уже не первый раз...
- Переваги:
- Всегда быстро приходит по срокам годности всегда свежие
- Ilona P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
- Елизавета О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Любимый паштет моего кота.
- Переваги:
- Ест с большим аппетитом
- Людмила Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Очень понравилось,мешаю с кашей и отварными овощами,чтобы не было зубного камня тру сырую морковь и смешиваю с паштетом,улетает,еще и облизывают ,морковь не чувствуют.МЫ все довольны!
- Переваги:
- Полезность и простота подачи обеда
- Недоліки:
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 24
кошкам нравится, чавкают с причмокиванием-смешно наблюдать.
- Переваги:
- мягкий, ароматный, свеженький
- Недоліки:
- нету
- Віталій Н***Відгук від покупця. Продавець: SutuyKit. Кількість в упаковці: 1
Швидко зв'язалися і відправили, все ок
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
для старого беззубого кота, то, что нужно)
- Переваги:
- кот говорит, что вкусно
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
кіт рубає аж за щоками тріщить
- Переваги:
- кіт чавкає)
- Недоліки:
- мало)
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Вже нема
- Переваги:
- З'їв
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Котам очень понравилось. Просят повторить. Тем более что к ним иногда подключилась собака, которая тоже очень высоко оценила паштет.
- Переваги:
- Съедается мгновенно и без остатка.
- Недоліки:
- См. предыд.
- Ивженко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Классный паштет. Коты балдеют. Говядину едят хорошо, а вот с курицей хуже, без удовольствия))) Лучшая цена, спасибо Розетке.
- Переваги:
- Хороший корм
- Недоліки:
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
котики кушают с удовольствием
- Переваги:
- хорошая цена
- Недоліки:
- drevlynin140178Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Хороший корм для котів.Просто на ура їли.
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Котик доволен
- Надежда И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
моїм кицям дуже подобається
- Переваги:
- ситний, не викликає харчової алергії
- Савченко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Кошка обожает этот корм
- Киселёва Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
У меня кошка-сфинкс - та ещё привереда в еде!:) После долгого перебора влажных кормов различных производителей остановились на Gourmet Gold, причём именно на паштетах. С тех пор уже пять лет кошка ест эти корма и ни разу ещё не отказывалась (ТТТ!) Кстати, именно у серии паштетов запах такой, что реально хочется самой попробовать:))))) Может быть, потому, что в их составе нет рыбопродуктов (это тем более классно, потому как у кисы на рыбу аллергия). В общем, очень довольны этим кормом.
- Переваги:
- Прекрасный запах и, наверное, вкус:))) - кошке очень нравится.
- Недоліки:
- Ну, может быть, цена... Однако, я надеюсь, что это показатель неплохого качества.
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
- Уляна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Супер корм
- Переваги:
- Самий кращий корм
- Шумник Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Котики едят с удовольствием и эти консервы и все остальные этого производителя!
- Переваги:
- Едят с удовольствием
- Viktoria Z***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Мої улюблені котики(Масяня та Макс) отримали змогу оцінити Gourmet® Gold .Їм сподобались всі смаки)))їхня мисочка залишалася в ідеальній чистоті
- Переваги:
- Приємний запах,гарна консистенція,всі смаки прийшлися до смаку котикам, травлення і самопочуття в нормі.Кіт активний, грайливий.рекомендую!!!
- Недоліки:
- Не знайшли
- Юлия Ч***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Кот кушает консервы с удовольствием, съедает всю порция и просит добавки. В туалет ходит нормально. Корм сытный и питательный. Буду покупать и радовать котика вкусными консервами..
- Переваги:
- Плотная консистенция,приятный запах,удобная упаковка
- Татьяна П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Стали испытателями новой линейки, появилась возможность попробовать моей кошку те вкусы, которых еще нет у нас в продаже или в ассортименте магазина. Моя кошка в восторге, мы и раньше кушали этот корм, как баловство, или для поднятия аппетита. после родов - это всегда было питание, которое я давала кошке , которая была без сил, для быстрого восполнения калорий. Я довольна, главный показатель - питательность , поедамоесть , хороший внешний вид животного , отсутствие аллергии, правильный стул на выходе - все соблюдено .
- Переваги:
- ВОСХИТИТЕЛЬНО
- Недоліки:
- - МАЛОВАТО))))
- Яна Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Проблем с пищеварением не возникает, кошка очень активная и ест с удовольствием. А что еще нужно?
- Переваги:
- Вкус, состав, запах
- Таня Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Восхитительно!
- Переваги:
- Вкусно!
- Дина С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Первое впечатление - Отличный корм. Кошка в восторге. Ест с удовольствием.
наша шотландская вислоухая большинство кормов не ест вообще. Очень переборчивая, а учитывая её возраст - 9 лет, то к выбору корма подходим серьезно. Качество радует, запах,консистенция и цвет отличные. Муж говорит,даже сам бы сьел)))))
Рекомендую - Дарья М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Наша семья выбирает корм по составу,цене и тому- нравится ли нашей кошке корм. Этот корм подходит по всем критериям. Пахнет так- что и сама бы попробовала. А наша кошка в восторге. А Gourmet Gold Паштет с говядиной - один из любимчиков нашей питомицы.Поэтому могу с уверенностью сказать- Gourmet хороший и качественный корм. Можно смело брать для своего питомца!
- Переваги:
- Хороший состав
- Недоліки:
- Не заметили
- Липовая А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Моя кицюня дуже полюбляє ласувати паштетами гурме! Британські котики -знані вередуни, але цей корм задовольняє навіть таких примхливих гурманів. Він поживний, ароматний, кицька задоволена!!А мені самій дуже подобається пакування-набагато зручніше,ніж в пакетиках , а об*єм корму розрахований на одну порцію для дорослого котика.
- Переваги:
- приємний аромат, зручне пакування
- Недоліки:
- не помітили
- АнастасияПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Самый любимый корм ,покупаем уже не первый год. Радует большой выбор вкусов ,парой даже собака хочет полакомится аромат сводит с ума всех моих питомцев!
- Переваги:
- Цена/ качество/ выбор вкусов/
- Недоліки:
- Наконечна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Котам подобається Гурме, часто купую по акції упаковками.
- Шкаруба В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
- Переваги:
- Я всем довольна, точнее мои коты